Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 20:02

Εκδήλωση με τίτλο “Όχι στη μεταφορά του τμήματος Λογιστικής από την Πρέβεζα στα Γιάννενα” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή

Οι «Ενεργοί Δημότες Πρέβεζας» και  ο Σύλλογος «Αρτινών Πολιτών Παρέμβαση» μαζί με το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας συνδιοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση στο χώρο μπροστά από τα Δικαστήρια στην παραλία της Πρέβεζας την Κυριακή στις 27 Μαρτίου 2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι με θέμα: «ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ».

Ομιλητές θα είναι:

Ο Γιάννης Πανούσης (Ομότιμος καθηγητής πρώην πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα: «Το Πανεπιστήμιο του μέλλοντος: Περιφερειακό Εκπαιδευτικό δίκτυο» και

Ο Πρεβεζάνος Βαγγέλης Αυδίκος Ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), ο οποίος θα μιλήσει με θέμα: «το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και η Πρέβεζα: Ένας δεσμός με προοπτικές».

Στην εκδήλωσή μας αυτή θα προσκαλέσουμε, προκειμένου να παρευρεθούν, να εκθέσουν δημόσια τις απόψεις τους, να πάρουν θέση και να δεσμευθούν:

Τον κ. Περιφερειάρχη Ηπείρου, τους κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε Πρέβεζας και Άρτας, τους κ.κ.  βουλευτές Πρέβεζας και Άρτας, τους κ.κ. Δημάρχους των Νομών Πρέβεζας και Άρτας και τους κ.κ. επικεφαλής των δημοτικών και Περιφερειακών παρατάξεων των Νομών Πρέβεζας και Άρτας.

Επίσης, στην εκδήλωσή μας αυτή προσκαλούμε όλους τους φορείς και συλλόγους των δύο Νομών, καθώς και όλους τους πολίτες προκειμένου, για ένα θέμα το οποίο αφορά πρωτίστως το Ν. Πρέβεζας, αλλά και σε δεύτερο χρόνο θα απασχολήσει και το Ν. Άρτας, να συναποφασίσουμε για την παραπέρα κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, με σκοπό να αποτρέψουμε την έκδοση υπουργικής απόφασης με την οποία να μεταφέρεται το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Οικονομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από την Πρέβεζα στα Γιάννενα.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Γνωρίστε την ταινία των Μπάμπη Τσόκα και Απόστολου Τάσση ”Θυσία” και τους πρωταγωνιστές της

Επόμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: Με τον Αλέξη Τσίπρα στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κ.Ο του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...