Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 14:57

Γνωρίστε την ταινία των Μπάμπη Τσόκα και Απόστολου Τάσση ”Θυσία” και τους πρωταγωνιστές της

Μια πραγματική ιστορία της Πρέβεζας μέσα από την εκπληκτική σκηνοθετική ματιά του γνωστού Πρεβεζάνου Μπάμπη Τσόκα και του συγγραφέα-σεναριογράφου Απόστολου Τάσση με τίτλο ”Θυσία” παρουσιάζεται το απόγευμα της Πέμπτης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας ”ΟΑΣΗ” στις 7.

Επέστρεψε από την Σουηδία όπου είχε πάει ο γνωστός Πρεβεζάνος σκηνοθέτης Μπάμπης Τσόκας με ένα ακόμη ”δώρο” για όλους εκείνους που βοήθησαν και θα συνεχίσουν να βοηθούν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η νέα του ταινία με τίτλο ”Θυσία”.

Για δεύτερη φορά μετά τον Δεκέμβριο όπου είχε παρουσιαστεί μικρό δείγμα της δουλειάς που έχει γίνει, ο Μπάμπης Τσοκας θα παρουσιάσει εκ νέου αποσπάσματα της ταινίας, ενώ θα υπάρξει και μία γνωριμία με όλους εκείνους που έχουν βοηθήσει στα μέχρι σήμερα γυρίσματα.

Για την τεράστια αυτή προσπάθεια, μίλησε στο Ράδιο Πρέβεζα 93 και την εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ο συγγραφέας και σεναριογράφος Απόστολος Τάσσης.

Ακούστε τι είπε:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Ντίνος Γιαννακός Live στο Prevere στις 24 Μαρτίου το βράδυ

Επόμενο Άρθρο

Εκδήλωση με τίτλο “Όχι στη μεταφορά του τμήματος Λογιστικής από την Πρέβεζα στα Γιάννενα” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...