Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 9:37

Δημήτρης Καραμανίδης – Δηλώνει έτοιμος για τη Περιφέρεια Ηπείρου

Οι περιφερειακές εκλογές είναι προ των πυλών με τους συνδυασμούς να ετοιμάζονται να ριχθούν στη μάχη της κάλπης και οι υποψήφιοι στη μάχη του σταυρού.

Η αλλαγή του εκλογικού νόμου, θα δυσκολέψει την εκλογή των υποψηφίων όπου εκτός την μείωση των εδρών, οι επικεφαλής των περιφερειακών εκλογών ”ρίχνουν” στη μάχη δυνατά χαρτιά.

Ένας υποψήφιος για τις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό ”Αξιοβίωτη ανάπτυξη Ηπείρου” με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Καχριμάνη, είναι ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας και σημερινός ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καραμανίδης, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά από εκλογές.

Ωστόσο κάθε εκλογική αναμέτρηση είναι διαφορετική από την προηγούμενη και αυτό το γνωρίζει καλά ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Καραμανίδης, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές με πολίτες σε πολλές περιοχές του νομού Πρέβεζας.

Ο Δημήτρης Καραμανίδης έχει ένα πλούσιο βιογραφικό με τον ίδιο να μην σταματά ποτέ να το εμπλουτίζει με γνώσεις.

Ο Δημήτρης Καραμανίδης μάλιστα με προσωπικό του μήνυμα στο προφίλ του στο facebook καλεί τους πολίτες της Πρέβεζας να στηρίξουν με τη ψήφο τους την εκλογή του, προκειμένου όπως δηλώνει να ενώσει μαζί τους τις δυνάμεις του για να δοθεί από κοινού στον όμορφό νομό μας η θέση που του αξίζει.

”Με βαρύ το αίσθημα της ευθύνης και με γνώμονα πάντα την αγάπη μου για τον τόπο και τους συμπολίτες μου, αποφάσισα να αγωνιστώ, για μια ακόμη φορά, σε μια δύσκολη εκλογική αναμέτρηση, για το καλό και την ανάπτυξη της υπέροχης Πρέβεζας όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω!

Γνωρίζετε πως η δύναμη μου είστε όλοι εσείς!

Σας καλώ, λοιπόν, να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις τον αγώνα μου, για να δώσουμε στον όμορφο νομό μας τη θέση που του αξίζει!!!”

Προηγούμενο Άρθρο

Το μεγαλύτερο παραδοσιακό πανηγύρι είναι στο Κανάλι Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Η διαχρονική απαξίωση του ΕΚΑΒ είναι το πρόσφορο έδαφος πάνω στο οποίο οικοδομείται η επιχειρηματική δράση στις διακομιδές ασθενών

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...