Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 12:32

Το μεγαλύτερο παραδοσιακό πανηγύρι είναι στο Κανάλι Πρέβεζας

Το μεγαλύτερο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ πανηγύρι στην περιοχή της Πρέβεζας θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο ΚΑΝΑΛΙ την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καναλίου.

Μια εκδήλωση που ξεκίνησε το 2001 συνεχίζει και φέτος για 22η χρονιά προσφέροντας στους ντόπιους και στους επισκέπτες γνήσια παραδοσιακή μουσική με μερικούς από τους πιο εκλεκτούς καλλιτέχνες που την εκπροσωπούν.

Ο Πέτρος Λούκας Χαλκιάς, ο Πατριάρχης του κλαρίνου, ακούραστος και φέτος θα είναι επικεφαλής στην ορχήστρα μαζί με τον Βασίλη Μπακαγιάννη, τον εξαίρετο κλαρινίστα της νέας γενιάς με το καθαρό φύσημα και θα συνοδεύονται από τα παραδοσιακά μας όργανα: βιολί, λαούτο και κρουστά.

Στο τραγούδι ο Πρεβεζάνος Κώστας Μήτσης μαζί με τη Λευκοθέα Φιλιππίδη, που έρχεται από την Αθήνα, θα μας γλεντήσουν σε ήχους ηπειρώτικους αλλά και άλλων περιοχών της Ελλάδας, με κέφι αστείρευτο και διάθεση στα ύψη.

Και η έκπληξη της βραδιάς, ο Κώστας Μήτσιος με το μπουζούκι του, από την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα μας γλεντήσει με λαϊκά τραγούδια μέχρι το ξημέρωμα.

Μια βραδιά μοναδική, που δεν πρέπει να χάσει κανένας!

Καλή αντάμωση 11 Αυγούστου στο Κανάλι Πρέβεζας!

Προηγούμενο Άρθρο

Στον Φιλαθλητικό Πρέβεζας η 18χρονη ταλαντούχα Γεωργία Μητροπούλου

Επόμενο Άρθρο

Δημήτρης Καραμανίδης – Δηλώνει έτοιμος για τη Περιφέρεια Ηπείρου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...