Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 16:32

Γρηγόρης Κουμπής: ”Συνεχίζω με την ομάδα του Νίκου Γεωργάκου” (video radio)

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Πρέβεζας και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γρηγόρης Κουμπής, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην εκπομοπή του Γιάννη Βασιλειάδη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και στο Ράδιο Πρέβεζας 93.

Ο Γρηγόρης Κουμπής μίλησε για την πρόταση του κατέθεσε ο δημοτικός συμβούλος Παύλος Σαραμπασίνας για την δημιουργία Δημοτικού Κτηνιατρείου στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στην δημιουργία του Κέντρου Φιλοξενίας Ζώων του Δήμου Πρέβεζας, το οποίο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του όχι μόνο στην Πρέβεζα, αλλά και στις Δημοτικές Ενότητες Λούρου και Ζαλόγγου.

Μίλησε για την Λαϊκή Αγορά, κάνοντας γνωστό ότι από τη νέα χρονιά θα υπάρχει αύξηση των θέσεων των παραγωγών και μάλιστα με μόνιμες άδειες, οι οποίες θα δοθούν σε σύντομο χρονικο διάστημα στους δικαιούχος που ήδη καταθέτουν τους σχετικούς φακέλους.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας μίλησε για τις αλλαγές στην καθαριότητα, την προσθήκη των νέων οχημάτων στον στόλο, ενώ ήδη όπως είπε έχει ζητηθεί από το αρμόδιο υπουργείο η αποστολή και νέων κάδων απορριμμάτων.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Πρέβεζας, μίλησε και για την πρόσφατη δεντροφύτευση από μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου σε παρτέρια επί της Λ. Ειρήνης.

Επίσης έκανε αναφορά για το έργο της ανάπλασης του λιμανιού, μίλησε για τα σχέδια και το πώς πρέπει να λειτουργεί το λιμάνι της Πρέβεζας, καθώς και για το μεγάλο στόχο που έχει βάλει με τον εαυτό του, δηλαδή την μελέτη της Κυανής Ακτής.

Τέλος ο Γρηγόρης Κουμπής μίλησε για την μέχρι σήμερα πορεία της θητείας του στο δημοτικό συμβούλιο με τον συνδυασμό ”Δήμος της καρδιά μας”, ενώ όσον αφορά για το αν είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές του 2023, ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας είπε: ”Συνεχίζω με την ομάδα του Νίκου Γεωργάκου’.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Γρηγόρη Κουμπή στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ανάπτυξη Τώρα: “Ο κ. Γεωργάκος εκμεταλλεύτηκε έναν αντισυνταγματικό νόμο “προσβάλλοντας” τη βούληση των δημοτών Πρέβεζας”

Επόμενο Άρθρο

Γιώργος Νόβας:”Ορισμένοι πιστεύουν ότι μου κάνουν κακό.. πάντα μπροστά τους θα είμαι” (radio video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...