Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 18:06

Γιώργος Νόβας:”Ορισμένοι πιστεύουν ότι μου κάνουν κακό.. πάντα μπροστά τους θα είμαι” (radio video)

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Μύτικα Γιώργος Νόβας βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Δευτέρας στην εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και το Ράδιο Πρέβεζα 93.

Ο Γιώργος Νόβας ξεκίνησε την παρουσία του στην εκπομπή αναφερόμενος στα τελευταία γεγονότα με την διάρρηξη στα γραφεία της Κοινότητας, τονίζοντας ότι πλέον η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Αναφέρθηκε και μάλιστα παρουσίασε έγγραφα κατά την διάρκεια της εκπομπής που αποδεικνύουν πότε κάνουν συνεδριάσεις και πως ορισμένοι από το συμβούλιο της Κοινότητας προσπαθούν να του βάλουν ”τρικλοποδιές, ενώ όσον αφορά το τεχνικό πρόγραμμα του Μύτικα που προτάθηκε το 2019 με συνολικά 27 παρεμβάσεις δεν ψηφίστηκε από την πλειοψηφία του συμβουλίου με αποτέλεσμα να μην έχει γίνει μέχρι σήμερα τίποτα και να αναγκάζεται να δίνει ”μάχες” στα δημοτικά συμβούλια διεκδικόντας έργα.

Γιώργος Νόβας – Μίλησε για όλους και για όλα ανοικτά

Ακολούθησε η αναφορά του στις εσωκομματικές εκλογές και τις καταγγελίες που είχε κάνει για στημένη διαδικασία, όπου μάλιστα είχε αποχωρήσει από την διαδικασία εκλογής γραμματέα.

Και έφτασε μέχρι και τις προόσφατες αλλαγές και το νέο γραμματέα, όπου παρόλο που ακούγονταν ότι θα διεκδικήσει την θέση κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Ο Γιώργο Νόβας μίλησε για τις εθνικές εκλογές και τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι στις εκλογές το πόσοστό ενδεχομένος να αγγίξει και το 12%.

Τέλος αναφέρθηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον ίδιο να δηλώνει ”αυτοδιοικητικός” κάτι που θα συνεχίσει να κάνει.

”Αν μείνουν οι υποψηφιότητες ως έχει μέχρι σήμερα, θα δηλώσω και εγώ επικεεφαλής και θα φτιάξω δικό μου ψηφοδέλτιο. Και χρόνο έχω και χρήμα” δηλωσε ο Γιώργος Νόβας αφήνοντας τα πάντα ανοικτά για την συνέχεια της αυτοδιοικητικής του πορείας στον δήμο Πρέβεζας.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής:

Προηγούμενο Άρθρο

Γρηγόρης Κουμπής: ”Συνεχίζω με την ομάδα του Νίκου Γεωργάκου” (video radio)

Επόμενο Άρθρο

”Οι Ώρεςτου Κέβιν Πατς” από τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...