Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 16:44

Γιώργος Ντόντης: ”Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη των δημοτών”

Ο αστυνομικός Γιώργος Ντόντης αποτέλεσε μία από τις ”πολιτικές μεταγραφές” σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αφού από την εκλογή του το 2019 με τον συνδυασμό ”Ανάπτυξη Τώρα”, τον Οκτώβριο του 2023, διεκδικεί εκ νέου την εκλογή με τον συνδυασμό ”Δήμος της καρδιάς μας” και τον Νίκο Γεωργάκο.

Χαμηλών τόνων, γεμάτος όρεξη για προσφορά ο Γιώργος Ντόντης διεκδικεί την ψήφο των δημοτών, ενώ καθημερινά συνεχίζει να έχει επαφές με πολίτες με τα μηνύματα να είναι θετικά και για τον ίδιο, αλλά και για τον συνδυασμό.

”Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη των δημοτών. Το σύνθημα του συνδυασμού μας μόνο τυχαία δεν έχει βγει” δηλώνει στο onprevezanews.gr και συνεχίζει: ”Ο Νίκος Γεωργάκος είναι ένας άνθρωπος που έχει ενώσει 185 διαφορετικούς ανθρώπους και αυτό σημαίνει πολλά. Όλοι μαζί και ο καθένας μόνος του καθημερινά δίνουμε αγώνα, προκειμένου ο επικεφαλής μας να συνεχίσει το έργο του”.

Ο υποψήφιος πλέον με τον δημοτικό συνδυασμό του ”Δήμου της καρδιάς μας” με επικεφαλής τον Νίκο Γεωργάκο, θα αποτελέσει μία από τις δυνατές υποψηφιότητες των εκλογών του Οκτωβρίου.

Προηγούμενο Άρθρο

Ανοικτή επιστολή υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Θανάση Ηλιόπουλου

Επόμενο Άρθρο

Κώστας Κύρλας: Απαντητική επιστολή σχετικά με το κάλεσμα “Μελωδίες στον αέρα”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...