Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, 11:16

Ανοικτή επιστολή υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Θανάση Ηλιόπουλου

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Στη σημερινή ηλεκτρονική κοινωνία η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων καθορίζεται από τις επιταγές της κάθε τηλεοπτικής εξουσίας. Ο Αριστοτέλης έγραφε πως πολιτική είναι ότι έχει σχέση με τη ζωή και τα προβλήματα των ανθρώπων. Εν τέλει η πεμπτουσία της δημοκρατίας είναι οι εκλογές, που ο κάθε πολίτης εκφράζεται ανεπηρέαστα με τις προτιμήσεις του.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια υπάρχει από όλους μας, μία αποστροφή για την ενεργό πολιτική, αφήνοντας έτσι τους ανίκανους να εισπράττουν τον μισθό της ύβρης. Θα ήταν αφέλεια να ισχυριστούμε πως αν προτιμηθεί ¨ο ένας¨ ή ¨ο άλλος¨ υποψήφιος θα λυθούν όλα τα προβλήματα. Μόνο με συλλογική δουλειά, με επιστημονικές μελέτες , με γνώση, εμπειρία και προοπτική στο μέλλον αντιμετωπίζονται τα σύγχρονα προβλήματα και προωθείται η ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη για τον πολίτη.

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ. Η συμμετοχή μου στις επικείμενες εκλογές κατατίθεται με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που συναντά κανείς στην αρένα της πολιτικής. Φρονώ όμως ότι τόσο ο επικεφαλής ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΟΥΜΠΑΣ όσο και οι παρουσίες των συνυποψηφίων του συνδυασμού ”Ήπειρος Όλον” που στηρίζουν το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας για την Ήπειρο Όλων εγγυώνται την αλλαγή σελίδας για την Ήπειρο.

Προσωπικά θέτω στην κρίση σας την εκλογή μου, προκειμένου να διεκδικήσω για μένα και για σας το δικαίωμα στο όνειρο, την ανάταση της ποιότητας της ζωής μας, το πολιτισμικό δέσιμο του παρελθόντος με το παρόν για την ομορφότερη περιοχή της Ελλάδος.

Εσύ έχεις τώρα το λόγο, Μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε καλύτερες συνθήκες και προοπτική για την ” Ήπειρο Όλον” για την Ήπειρο όλων.

Προηγούμενο Άρθρο

Εγκαίνια για το εκλογικό κέντρο της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου- Αλέξανδρος Καχριμάνης: Μπορούμε να εγγυηθούμε την ανάπτυξη της Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Γιώργος Ντόντης: ”Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη των δημοτών”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...