Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 13:33

”Βούλιαξε” η Πρέβεζα την Σαρακοστή – Γέμισαν οι παραλίες για το πέταγμα το χαρταετού (video-pics)

Χιλιάδες ντόπιοι και επισκέπτες γέμισαν ασφυκτικά όλες τις παραλίες της Πρέβεζας και το λιμάνι της πόλης, προκειμένου να περάσουν αξέχαστη Σαρακοστή.

Ο δήμος Πρέβεζας μαζί με τις τοπικές κοινότητες και τους πολιτιστικούς συλλόγους σε κάθε περιοχή ετοίμασαν τα Σαρακοστιανά τραπέζια και προσέφεραν σε όλους την παραδοσιακή λαγάνα, μαζί με φασολάδα και άλλες Σαρακοστιανές γεύσεις.

Στο λιμάνι της Πρέβεζας μπροστά από τον χώρο των Δικαστηρίων, ο δήμος Πρέβεζας υποδέχθηκε τους ντόπιους και τους επισκέπτες με παραδοσιακές γεύσεις και ζωντανή μουσική φτάνοντας το κέφι στα ύψη…

Στο Κανάλι ο δήμος μαζί με την τοπική κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο, ετοίμασαν ένα τεράστιο Σαρακοστιανό τραπέζι με την παραδοσιακή φασολάδα, τουρσί, ταραμοσαλάτα, ελιές και άφθονο κρασί, ενώ μια πελώρια λαγάνα προσφορά τοπικού αρτοποιείου κοσμούσε τον χώρο.

Η ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης το Μονολίθι, γέμισε από επισκέπτες οι οποίοι πέταξαν εκατοντάδες χαρταετούς στον ουρανό, με τον καιρό να είναι σύμμαχος τους.

Στον Μύτικα το ίδιο σκηνικό με τον Πολιτιστικό Σύλλογο να στήνει ένα μεγάλο τραπέζι, προσφέροντας σε ντόπιους και επισκέπτες φαγητό και άφθονο κρασί, χορεύοντας παράλληλα παραδοσιακούς χορούς.

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΠΡΕΒΕΖΑ 2024

Προηγούμενο Άρθρο

Παρέμβαση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν . Πρέβεζας για το άνοιγμα των super market την Κ. Δευτέρα έξω από το My market  

Επόμενο Άρθρο

21η Μαρτίου – Διεθνής Ημέρα των Δασών

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...