Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 10:14

Απίστευτη καταγγελία: Υπάλληλος του Κοιμητηρίου άφησε τσιμεντολιθους πάνω από το φέρετρο

Μία απίστευτη σκηνή διαδραματίστηκε το πρώΐ της Παρασκευής στο Κοιμητήριο Πρέβεζας, πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Πρέβεζας.

Την Πέμπτη ”έφυγε” μία γυναικά με την οικογένειά της, σύζυγος, παιδιά, εγγόνια, αλλά και φίλοι να την συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία.

Η οικογένεια είχε στο Κοιμητήριο Διπλό Οικογενειακό τάφο, όπου στον δεύτερο το οποίο τον είχαν περιφραγμένο με τσιμεντόλιθους, τοποθέτησαν το φέρετρο της νεκρής γυναίκας.

Όμως την ώρα που προσπαθούσαν το φέρετρο εντός του τάφου, έπεσαν οι τσιμεντόλιθοι που υπήρχαν ως περίφραξη του χώρου πάνω στο φέρετρο.

Η οικογένεια ζήτησε από τον υπάλληλο του Κοιμητηρίου να απομακρύνει του τσιμεντόλιθους και μετά να προχωρήσει στο κλείσιμο με χώμα.

Αφού τον πλήρωσε, προκειμένου να κάνει ο υπάλληλος ότι του ζήτησαν έφυγαν με τον κόσμο που ακολουθούσε για το τραπέζι, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Την επόμενη ημέρα ο σύζυγος και τα παιδιά της γυναικάς που μόλις μία ημέρα πριν αποχαιρέτησαν, πήγαν στο Κοιμητήριο να δούνε τον χώρο προκειμένου να προχωρήσουν στις επόμενες εργασίες για την κατασκευή του μνήματος.

Εκεί διαπίστωσαν κάτι που δεν έχει προηγούμενο. Ο υπάλληλος όχι μόνο δεν έκανε ότι του ζήτησαν, αλλά κάλυψε και τον χώρο με χώμα, δίνοντας έτσι την ”χαριστική” βολή στις καρδιές των συγγενών της γυναίκας.

Όταν η κόρη της νεκρής γυναικάς κατάλαβε τι έγινε, ζήτησε από τον υπάλληλο εξηγήσεις, ο οποίος στην αρχή έκανε ότι δεν γνώρισε, ενώ μόλις άκουσε την γυναικά ότι θα κάνει καταγγελίες προς τον Δήμο Πρέβεζας για το περιστατικό, ο ίδιος προχώρησε στο άνοιγμα του τάφου για να βγάλει τους τσιμεντόλιθους που είχαν καταπλακώσει το φέρετρο της νεκρής γυναικάς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που φτάνουν στα αυτιά μας παρόμοιες καταγγελίες για τον συγκεκριμένο υπάλληλο, ο οποίος πληρώνεται από τον Δήμο Πρέβεζας.

Για το περιστατικό ήδη έχει ενημερωθεί ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

Ακούστε το ηχητικό με τους διαλόγους που έγινε την Παρασκευή το πρωΐ στο Κοιμητήριο Πρέβεζας, μεταξύ της κόρης της νεκρής γυναίκας και του υπαλλήλου.

 


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Νίκη και πρώτη θέση για τον Θρίαμβο Λούρου

Επόμενο Άρθρο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (1): Προσβολή των νεκρών μας – Δεκάδες καταγγελίες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...