Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 1:22

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (1): Προσβολή των νεκρών μας – Δεκάδες καταγγελίες

Μετά την θέμα με τις καταγγελίες που αναρτήσαμε το βράδυ του Σαββάτου με τίτλο: Απίστευτη καταγγελία: Υπάλληλος του Κοιμητηρίου άφησε τσιμεντολιθους πάνω από το φέρετρο, δεκάδες άλλες καταγγελίες για τον συγκεκριμένο υπάλληλο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, επώνυμες και όχι ανώνυμες.

Καταγγελίες περί ‘’εκβιασμού’’ του συγκεκριμένου υπαλλήλου προς τις οικογένειες των νεκρών, ότι αν δεν πληρωθεί δεν σκάβει, δεν δουλεύει και άλλες.

Με ταρίφες που ξεκινάνε από 50 έως 80 ευρώ και χρήματα που εισπράττει ο συγκεκριμένος υπάλληλος από τους συγγενείς, εκμεταλλεύεται τον πόνο και την θλίψη και σαν να μην έφτανε αυτό, φαίνεται ότι συνεχίζει την δουλειά του με την ανοχή της Δημοτικής αρχής, η οποία του καταβάλει κανονικά το μηνιάτικο.

Το θέμα γνωστό τον τελευταίο τουλάχιστον χρόνο και στους υπεύθυνους της δημοτικής αρχής και είναι απορίας άξιο, γιατί ενώ οι καταγγελίες γίνονται επώνυμες δεν έχουν προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες εκτός από ότι ζητάει επίμονα χρήματα από τις οικογένειες των νεκρών, βρίζει, φωνάζει και πολλές φορές καταριέται και τους ίδιους τους συγγενείς.

Πράξεις σίγουρα κατακριτέες από όλους και εικόνες που σίγουρα δεν αρμόζουν προς όλους εμάς που έχουμε δικούς μας ανθρώπους στο Κοιμητήριο Πρέβεζας.

Σεβασμός μηδέν, προς όλους εκείνους που έφυγαν από την ζωή, αφήνοντας πίσω όλους εμάς για να βλέπουμε ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ.

Η δημοτική αρχή θα πρέπει να λάβει ΑΜΕΣΑ μέτρα και απομάκρυνσης του συγκεκριμένου ανθρώπου από τον χώρο του Κοιμητηρίου.

 Δείτε μερικά από τα σχόλια που αναρτήθηκαν:

‘’ Πριν απο 3 μηνες πεθανε ο πατερας μου και δυστυχως πεσαμε στην αναγκη του…

Αφου εβριζε απο το πρωι(απο την ωρα που του υποδειξαμε πού ηταν ο ταφος και κατα τη διαρκεια της ταφης) μας εκβιασε πως αν δεν του δωσουμε 50 ευρω δεν προκειται να σκαψει…

Απαραδεκτος, για να μην πω τιποτε αλλο!!’’

‘’ Και εμάς την ίδια ταρίφα ζητούσε’’

‘’ Να τον χαιρόμαστε τον υπάλληλο του εργολάβου (μη εκλεγμένου δ.συμβούλου) που του δώσε με απευθείας ανάθεση το κοιμητηρίο ο δήμος και κάτι άλλο … τα 50 τα θέλει εκείνη την ώρα στην τσέπη του ο υπάλληλος που εκβιάζει και βρίζει….’’

‘’ Ξεκινάει από 80 ευρώ και μετά κατεβαίνει στα 50 δύο φορές καταγγελία του έκανα στο δημαρχείο’’

‘’ Εμάς μας ζητούσε χρήματα για να ανοίξει τον τάφο για την ταφή της μητέρας μας. Ήθελε 50 ευρώ.’’

‘’ Εμας 80 μας ειχε παρει, και ο ταφος ηταν μισοσκαμενος.’’

Να σημειώσουμε ότι όλα τα πιο πάνω σχόλια είναι επώνυμα και έγιναν μετά την χθεσινή μας ανάρτηση.

Προηγούμενο Άρθρο

Απίστευτη καταγγελία: Υπάλληλος του Κοιμητηρίου άφησε τσιμεντολιθους πάνω από το φέρετρο

Επόμενο Άρθρο

Τεράστια ωστικά υποθαλάσσια κύματα από εκρήξεις χτυπούσαν ψαροντουφεκά (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...