Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 20:31

Ανάπτυξη Τώρα: “Πρέπει επιτέλους να τελειώσει η ασυδοσία της δημοτικής αρχής με την τοποθέτηση πινακίδων”

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” είχε διαμαρτυρηθεί εντόνως για τις περιβόητες πληροφοριακές-διαφημιστικές πινακίδες που τοποθετήθηκαν στην Πρέβεζα από ιδιωτική εταιρεία και δεν περιποιούν τιμή για κανέναν μας, καθώς το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από αποκρουστικό και δεν έχει καμία σχέση με ανάλογες πινακίδες που μπαίνουν σε ευρωπαϊκές πόλεις.

Σύμβουλοι της παράταξης αναζήτησαν όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για την τοποθέτηση αυτών των πινακίδων και δυστυχώς αυτά δεν μας δόθηκαν. Δε μας δόθηκαν τα τεχνικά και στατικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται, παρά μόνο η σύμβαση με την εταιρεία.

Παρατηρήσαμε επίσης ότι σε άλλους Δήμους της χώρας η εκεί υπεύθυνη Αποκεντρωμένη Διοίκηση ακύρωσε για παράβαση νόμου ανάλογες συμβάσεις με την ίδια εταιρεία, καθώς θα έπρεπε να προηγηθούν δημοπρασίες.

Αυτό έγινε και στο Δήμο Μαρκοπούλου-Μεσογαίας και στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων. Ενδεχομένως να πρέπει να γίνει μία επανεξέταση της υπόθεσης και εδώ.

Μετά τις αντιδράσεις της παράταξής μας και άλλων παρατάξεων, θεωρήσαμε ότι η τακτική της δημοτικής αρχής να τοποθετεί όπου θέλει και ότι θέλει, ειδικά στο ιστορικό κέντρο είχε παρέλθει. Και όμως!

Πριν λίγες ημέρες τοποθετήθηκε μία πινακίδα με ευθύνη του Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιάννη Δαρδαμάνη, η οποία υπογράφεται από Υπουργό της κατοχικής Κυβέρνησης το 1942. Πρόκειται για ατόπημα που ενόχλησε και δικαίως μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας.

Η πινακίδα αυτή πρέπει να ξηλωθεί και η δημοτική αρχή να διορθώσει το λάθος της!

Πρέπει επιτέλους να τελειώσει η ασυδοσία της δημοτικής αρχής!

Η “Ανάπτυξη Τώρα” έχει προτείνει την εκπόνηση ενός MasterPlan αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης του αστικού ιστού της πόλης της Πρέβεζας.

Αυτό θα βάλει τάξη και θα λύση πολλά προβλήματα!

Καθώς φαίνεται όμως θα γίνει από την επόμενη δημοτική αρχή…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


Προηγούμενο Άρθρο

Με το δεξί στην πρεμιέρα η Νικόπολη – Η πρώτη νίκη στην Κέρκυρα

Επόμενο Άρθρο

Ήττα για τις κορασίδες της Νικόπολης στο ντέρμπι με τη Λευκάδα (βίντεο-φωτογραφίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...