Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 13:53

Ήττα για τις κορασίδες της Νικόπολης στο ντέρμπι με τη Λευκάδα (βίντεο-φωτογραφίες)

Την ήττα γνώρισε η ομάδα κορασίδων της Νικόπολης στην πρώτη αγωνιστικής του δεύτερου γύρου στο ΔΑΚ Πρέβεζας, από τη Νίκη Λευκάδας με 47-46.

Σ.Κ Νικόπολη ομάδα κορασίδων 2022-2023 – Photo: onprevezanews.gr
Νίκη Λευκάδας ομάδα κορασίδων 2022-2023 – Photo: onprevezanews.gr

Τα κορίτσια του Κώστα Αντύπα βρέθηκαν από την αρχή πίσω στο σκορ, κυνηγώντας τη Νίκη για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ με μία αποτελεσματική άμυνα και σωστές κινήσεις στην επίθεση κατάφεραν και πέρασαν μπροστά λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, όπου προηγήθηκαν με 30-27. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενες δε το έβαλαν κάτω και με πίεση κυρίως στην άμυνα, αλλά και εύστοχα καλάθια, πέρασαν μπροστά στο σκορ, με τη Νικόπολη να κυνηγάει και πάλι στο σκορ.

Η έξοδος από το παιχνίδι με 5 φάουλ της Λιάλιου για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν ένας από τους λόγους που στέρησαν από τη Νικόπολη τη νίκη. Τα τελευταία δύο λεπτά δραματικά με τα κορίτσια της Πρέβεζας να κυνηγούν να καλύψουν μια διαφορά 7 πόντων.

Με πίεση και καλή άμυνα κατάφεραν και μείωσαν στον πόντο και πιο συγκεκριμένα 47-46, που ήταν και το τελικό σκορ.Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Εδιάρογλου.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 5-12, 30-27 (ημίχρονο), 39-39, 46-47 (τελικό).

Σ.Κ Νικόπολη (Κώστας Αντύπας – Λ. Σταμάτη): Παππά Αν., Κωστούλα, Ρεμεντζά 2, Λιαλιου 14(1), Ντάτσα-Μαστρογιάννη Α., Κάρτσακλα, Ντάτσα-Μαστρογιάννη Ν. 2, Γκοράτσα 12, Παππα Αλ.8(1), Ντερμάρη, Τρουμπούκη, Τούση 8.

Νίκη Λευκάδας (Απόστολος Χασάπης): Λαμπροπούλου 4, Κατωπόδη Δ., Κατωπόδη Αλ. 2, Παπουτσοπούλου 2, Ζαχαράκη, Γεωργάκη 9, Μαραγκού, Κατωπόδη Ελ. 13, Χασάπη 13, Ρομποτή 4, Χέλμη.

Στις 6 Νοεμβρίου η Νικόπολη αγωνίζεται στην Ναύπακτο για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ανάπτυξη Τώρα: “Πρέπει επιτέλους να τελειώσει η ασυδοσία της δημοτικής αρχής με την τοποθέτηση πινακίδων”

Επόμενο Άρθρο

Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ (1η αγωνιστική): Αποτελέσματα και βαθμολογία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...