Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 7:18

Έρχονται νέα παιχνίδια στις παιδικές χαρές μαζί με τις πιστοποιήσεις τους αρχές του έτους (Live)

Το πρώτο δίμηνο του 2023 σύμφωνα με τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο θα έχουν ανοίξει τις πόρτες του οι παιδικές χαρές του δήμου Πρέβεζας, αφού πρώτα λάβουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την χρήση τους.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας όπως ο ίδιος δήλωσε στην διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας (19/09/22), μέχρι τις αρχές του 2023, θα έχουν τοποθετηθεί και νέα παιχνίδια στις παιδικές χαρές συνολικού προϋπολογισμού 90.000 ευρώ, με την διαδικασία της δημοπράτησης να είναι έτοιμη.

”Μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2023 θα έχουν τοποθετηθεί τα νέα παιχνίδια στις παιδικές χαρές, ενώ μαζί με αυτά οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου θα έχουν λάβει και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις καταλληλότητας” τόνισε ο Νίκος Γεωργάκος.

Μέχρι στιγμής ο δήμος Πρέβεζας έχει λάβει πιστοποιήσεις για εννέα παιδικές χαρές που βρίσκονται στις δημοτικές ενότητες Λούρου και Ζαλόγγου σε διάφορα σημεία όπως: παραλία Καναλίου, τον Αρχάγγελο, τον Ωρωπό, την Στεφάνη, τη Νικόπολη, τον Μύτικα, τον Αγιο Θωμά, το Νεοχώρι και τις Εργατικές Κατοικίες Αγ. Γεωργίου.

Παρ’ ‘όλες όμως τις πιστοποιήσεις που έχουν λάβει οι παραπάνω παιδικές χαρές αρκετοί γονείς διαμαρτύρονται για πρόβλημα που υπάρχουν σε πολλές αυτές και έχουν να κάνουν με την επικινδυνότητα που υπάρχει σε αρκετά παιχνίδια, καθώς τις μεταμεσονύκτιες ώρες άγνωστοι αφαιρούν από τα όργανα, εξαρτήματα από παιχνίδια που τα κάνουν επικίνδυνα στην χρήση τους.

Εκτός από αυτά όμως και συγκεκριμένα στην παιδική χαρά του Αγ. Γεωργίου Πρέβεζας, ο συγκεκριμένος χώρος εγγυμονεί κινδύνους, καθώς μέσα σε αυτή υπάρχουν μεγάλα κομμάτια τσιμέντου στο έδαφος και παρ’ όλες τις ενοχλήσεις στους υπεύθυνους του δήμου μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι για την απομάκρυνσή τους.

Το onprevezanews.gr βρέθηκε στο σημείο και σε live μετάδοση σας έδειξε εικόνες από την παιδική χαρά του Αγ. Γεωργίου Πρέβεζας.

Δείτε το live:

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την συγκεκριμένη παιδική χαρά όπου μάλιστα είναι και πιστοποιημένη.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Παράταση 4 μηνών στο έργο της παραλίας… λόγω καλοκαιριού

Επόμενο Άρθρο

Έρχονται τα όργανα για τα υπαίθρια γυμναστήρια σε Λούρο και Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...