Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023, 12:24

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του έργου “Προσθήκη νέου διώροφου κτιρίου στο υπάρχον Δημοτικό Σχολείο Καναλίου”

Στην υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του έργου “Προσθήκη νέου διώροφου κτιρίου στο υπάρχον Δημοτικό Σχολείο Καναλίου” προχώρησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου και ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται  σε 680.920,00 ευρώ με χρηματοδότηση από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Ηπείρου ενώ σύμφωνα με τη μελέτη θα πραγματοποιηθεί προσθήκη διώροφου κτιρίου συνολικού εμβαδού 622,39 τ.μ στο υπάρχον Δημοτικό Σχολείο Καναλίου και συγκεκριμένα στη νοτιοανατολική πλευρά του οικοπέδου.

Ειδικότερα, στην πρώτη στάθμη του κτιρίου εμβαδού 357,84 τ.μ  θα  δημιουργηθούν 3 αίθουσες διδασκαλίας, χώρος  WC, μηχανοστάσιο ανελκυστήρα, αποθήκη μηχανοστασίου και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και στη δεύτερη στάθμη εμβαδού 264,55 τ.μ  2 αίθουσες διδασκαλίας, γραφείο διευθυντή, γραφείο δασκάλων, χώρος αρχείου, WC και αποθήκη.

Ο  Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος δήλωσε:

“Είναι σημαντικό έργο που έχει απόλυτη ανάγκη η περιοχή του Καναλίου.

Ευχαριστώ την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου για την χρηματοδότηση και την εκτέλεση του έργου και την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε”.

Προηγούμενο Άρθρο

2ο γυμνάσιο Πρέβεζας – Συνυπογράφουμε και εμείς την επιστολή προς τον δήμαρχο

Επόμενο Άρθρο

Ο δήμος Πρέβεζας προετοιμάζεται για την επιστροφή στην κανονικότητα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...