Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 7:07

Ο δήμος Πρέβεζας προετοιμάζεται για την επιστροφή στην κανονικότητα

Μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και τις ανακοινώσεις που είχαν να κάνουν σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων, αλλά και των επιχειρήσεων, ο δήμος Πρέβεζας προετοιμάζεται για την επιστροφή των δημοτών του στην κανονικότητα.

Έτσι μετά τις εργασίες φύτευσης λουλουδιών και δέντρων στα παρτέρια της παραλίας, το τμήμα καθαρισμού προχωράει στον καθαρισμό και απολύμανση των υπηρεσιών, αλλά και των σχολείων από την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να υποδεχθούν αρχικά του μαθητές της Γ’ λυκείου και στην συνέχεια και τους υπόλοιπους των γυμνασίων καθώς επίσης και της Α’ και Β’ λυκείου.

Ο φωτογραφικός φακός του onprevezanews.gr, βρέθηκε στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Πρέβεζας με τις κυρίες της καθαριότητας να δίνουν αγώνα, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις τεράστιες υποχρεώσεις.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος σε δηλώσεις του δήλωσε: ‘’Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω όλες γενικά τις καθαρίστριες, οι οποίες μετά το κλείσιμο των υπηρεσιών τους εργάστηκαν για τον καθαρισμό των σχολείων και όλων των δημοτικών κτιρίων και χώρων και βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας”.

Προηγούμενο Άρθρο

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του έργου “Προσθήκη νέου διώροφου κτιρίου στο υπάρχον Δημοτικό Σχολείο Καναλίου”

Επόμενο Άρθρο

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία στις τράπεζες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...