Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 15:20

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία στις τράπεζες

Δυστυχώς ο COVID-19, αν και έχει χτυπήσει τον κόσμο ολόκληρο με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια ασθενείς σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει χτυπήσει και το τραπεζικό σύστημα της χώρας μας.

Καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν μία απίστευτη ταλαιπωρία, προκειμένου να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους.

Από το πρώί στημένοι σε ουρές έξω από τα τραπεζικά κτίρια, άνθρωποι ευπαθών κοινωνικών ομάδων, άνθρωποι τρίτης ηλικίας και άλλοι περιμένουν υπομονετικά την σειρά τους μέχρι να εξυπηρετηθούν.

Οι τράπεζες με μείωση στο προσωπικό και με αυστηρά μέτρα, λειτουργούν χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των υπαλλήλων τους.

Ο φωτογραφικός φακός του onprevezanews.gr , βρέθηκε έξω από κατάστημα τράπεζας στην παραλία της Πρέβεζας και κατέγραψε την τεράστια ουρά, με τους πολίτες να περιμένουν υπομονετικά την σειρά τους.

Το μόνο που άλλαξε τις τελευταίες ημέρες ήταν η τοποθέτηση security για την ομαλή λειτουργία όσον αφορά την είσοδο των πολιτών στο συγκεκριμένο τραπεζικό κατάστημα.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο δήμος Πρέβεζας προετοιμάζεται για την επιστροφή στην κανονικότητα

Επόμενο Άρθρο

Εργασίες ανάδειξης στο προτείχισμα του Κάστρου του Αγ. Γεωργίου από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας (φωτογραφίες και βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...