Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 17:11

2ο γυμνάσιο Πρέβεζας – Συνυπογράφουμε και εμείς την επιστολή προς τον δήμαρχο

Μετά το δημοσίευμα που κάναμε στις 27/04/2020 (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ) σχετικά με τα σχολεία που συνυπογράφουν την επιστολή προς τον δήμαρχο Πρέβεζας σχετικά με την διάθεση πόρων για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού λάβαμε την επιστολή του 2ου γυμνασίου Πρέβεζας την οποία και δημοσιεύουμε.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 

2ου Γυμνασίου Πρέβεζας 

Σχετικά με δημοσίευμά σας, για την από κοινού επιστολή προς τον Δήμαρχο Πρέβεζας, κ. Ν. Γεωργάκο, με θέμα την αξιοποίηση των αδιάθετων πιστώσεων για τα σχολεία, θα  θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό ότι συνυπογράφουμε  την επιστολή η οποία δεν δημοσιεύθηκε ερήμην μας αλλά έγινε δια περιφοράς.

Με το συγκεκριμένο έγγραφο εκφράζουμε την ανησυχία των γονέων που αφορά στη δυνατότητα συμμετοχής όλων των μαθητών στην τηλεδιδασκαλια  στην οποία στόχος είναι να συμμετέχουν το 100% των μαθητών!

Οφείλω να πω ότι η τηλεδιδασκαλία  κατά την γνώμη μου ως γονέας λειτουργεί σε πολύ καλά επίπεδα και ότι το ποσοστό των παιδιών τα οποία δεν συμμετέχουν είναι σχετικά μικρό.  Θα μπορούσαμε όμως να μηδενίσουμε το ποσοστό αυτό καλύπτοντας τον τεχνολογικό εξοπλισμό που χρειάζεται μιας και όλοι  οι μαθητές έχουν δικαίωμα στην δωρεάν παιδεία

Με εκτίμηση 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Κούκια Χριστίνα

Προηγούμενο Άρθρο

Κοιμητήριο Πρέβεζας: Απαιτείται άμεσα ο καθαρισμός του (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του έργου “Προσθήκη νέου διώροφου κτιρίου στο υπάρχον Δημοτικό Σχολείο Καναλίου”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...