Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024, 13:59

Συνεδριάζει το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Προσκαλούνται τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, σε Συνεδρίαση, στις 25 Οκτωβρίου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Τρόπος Διεξαγωγής της συνεδρίασης:  Μεικτή Συνεδρίαση  (δια ζώσης: με φυσική παρουσία και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη: μέσω της εφαρμογής ZOOM σε σύνδεσμο που θα σας αποσταλεί),  σύμφωνα με το άρθρο 69, παρ. 6 του Ν.4497/2017 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 46 του Ν.4605/2019.

Με την παρακάτω ημερήσια διάταξη:

  1. Επικύρωση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας. Εισηγητής: Ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Μηνάς Μικρούλης.
  2. Ενημέρωση για τις ενέργειες και δράσεις της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Πρέβεζας. Εισηγητές: Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.
  3. Έγκριση 2ης Τροποποίησης Προϋπολογισμού Έτους 2023 του Επιμελητηρίου Πρέβεζας. Εισηγητές: Ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Αναστάσιος Τσάλης και η Ειδικός Συνεργάτης του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιππολύτη Μακρή.
  4. Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας. Λήψη απόφασης. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης.
  5. Έγκριση διοργάνωσης ενημερωτικού σεμιναρίου για τις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας με θέμα: «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση». Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης.
  6. Ενημέρωση για την υποβολή πρότασης του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στα πλαίσια της 1ης πρόσκλησης του Προγράμματος Interreg ADRION 2021-2027. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης.
  7. Ενημέρωση για τα αποτελέσματα της 1ης Φάσης αξιολόγησης της υποβληθείσας πρότασης του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στα πλαίσια της 2ης Πρόσκλησης του Προγράμματος Interreg EURO-MED Programme. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Μπούρης

Προηγούμενο Άρθρο

Ξεκίνησε ο εορτασμός για την 111η επέτειο Απελευθέρωσης της Πρέβεζας – Στις εκδηλώσεις την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει η Υφυπουργός Μαρία Κεφαλά (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Φαναρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...