Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023, 11:47

Συγχαρητήρια και ας μας ξεχάσατε κ. Βέλλιο

Μια ευχάριστη είδηση είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας και αναφερόμαστε φυσικά στην ίδρυση της Ένωσης των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πρέβεζας.

Φυσικά την είδηση την είχαμε ανακοινώσει από την Ραδιοφωνική μας εκπομπή στο Ράδιο Πρέβεζα, την περασμένη Πέμπτη μία μέρα μετά αφού είχε πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Προσωρινός πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Βέλλιος και ευχόμαστε ολόψυχα καλή θητεία να έχει στα νέα του καθήκοντα έστω και αν ξέχασε να μας στείλει και εμάς την ανακοίνωση.

Θέλω απλά να πιστεύω ότι έγινε καταλάθος μία τέτοια κίνηση εκ μέρους της νέας προσωρινής επιτροπής, ίσως να έχασαν το email του onprevezanews.gr (onpreveza@gmail.com).

Δεν πειράζει όμως όπως και να έχει εμείς έχουμε την υποχρέωση προς ενημέρωση όλων εκείνων που εμπιστεύονται το onprevezanews.gr για την ενημέρωσή τους να δημοσιεύσουμε την ανακοίνωση έστω και αν την πήραμε από άλλα site της Πρέβεζας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ιδρύθηκε Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Πρέβεζας

Ανακοίνωση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Πρέβεζας, με θέμα την Ίδρυση του Δευτεροβάθμιου Σωματείου «Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας  Δήμου Πρέβεζας».

Στη συνεδρίαση εκλέχτηκε Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, ενώ χαιρέτησε το μέλος του ΔΣ της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας κ. Βαλαβάνη Στέλλα.

Σκοπός του Συλλόγου είναι:

«Η συνένωση όλων των Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοσίων Σχολείων του Δήμου Πρέβεζας για την προάσπιση της – αποκλειστικά -Δημόσιας και Δωρεάν Παιδείας και την προαγωγή της με στόχο τη διαμόρφωση  των  μαθητών σε κοινωνικές προσωπικότητες, αρμονικά και ολόπλευρα αναπτυγμένες, ώστε να μπορούν, ως πολίτες της πατρίδας μας, να εργαστούν και να ζήσουν δημιουργικά.»

Η Ένωση  είναι νομικά κατοχυρωμένη από το Νόμο 1566/85 όπως αντικαταστάθηκε με τον Νόμο 2621/1998 ,δεν υποκαθιστά τη λειτουργία και δεν επηρεάζει την αυτονομία των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, έχοντας ρόλο επικουρικό, συμβουλευτικό και συντονιστικό.

 

Υ.Γ. Ευχόμαστε να έγινε από λάθος ή παράλειψη και να μην ξαναγίνει, εκτός και αν υπάρχει άλλος λόγος που πραγματικά θα θέλαμε να μάθουμε(αν υπάρχει φυσικά).

Αν ωστόσο αυτό είναι απόφαση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής και αυτό σας παρακαλώ ενημερώστε μας για τον αποκλεισμό, προκειμένου να ενημερώσουμε και εμείς τους αναγνώστες μας για τους λόγους.

Όπως εμείς δημοσιεύουμε οτιδήποτε στέλνετε χωρίς λογοκρισία έτσι θα σας παρακαλούσα να μας στείλετε μία επίσημη ανακοίνωση.

Γιάννης Βασιλειάδης

Προηγούμενο Άρθρο

Απάντηση στο άρθρο του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Δήμου Ζηρού κ. Βασιλείου Κώνστα

Επόμενο Άρθρο

Πόσο αξιολογείται από τους αρμόδιους η υγεία των κατοίκων της Δ.Ε Θεσπρωτικού;

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...