Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 2:21

Στράτος Ιωάννου: Αληθινός, πραγματικός…μίλησε για όλους και για όλα (βίντεο)

Ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο Ράδιο Πρέβεζα 93.

Ο αντιπεριφερειάρχης μίλησε για έργα, έργα ανάπτυξης για την Πρέβεζα, τα οποία τα επόμενα χρόνια θα δώσουν μια πνοή και διαφορετική εικόνα στην πόλη.

Αναφέρθηκε για το Κάστρο του Αγ. Ανδρέα, σε τι στάδιο βρίσκονται όλες οι ενέργειες, τι σκέφτεται η αντιπεριφέρεια να γίνει εντός αυτού και πως ξεπεράστηκαν οι συμπληγάδες της γραφειοκρατίας.

Μίλησε και για το Κάστρο του Αγ. Γεωργίου και το ποια πρόταση κατατέθηκε στην υπουργό Πολιτισμού την οποία και αποδέχθηκε.

Το Νοσοκομείο ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην εκπομπή, με τον Στράτο Ιωάννου, να εξηγεί τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και τι θα γίνει στην συνέχεια.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λήψη το θέμα του Πανεπιστημιακού τμήματος της Πρέβεζας, το οποίο οι καθηγητές πρότειναν να φύγει και να μεταφερθεί στα Ιωάννινα.

Ο αντιπεριφερειάρχης μίλησε ακόμη για τον τουρισμό, την ανάπτυξη, αλλά και για το μέλλον του στην πολιτική της Πρέβεζας.

Ο αντιπεριφεριάρχης ήταν αληθινός, πραγματικός, ενωτικός…

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο Ράδιο Πρέβεζα 93:

 

Προηγούμενο Άρθρο

Αντί για το Βέλγιο στον ΟΦΗ ο Γιάννης Μπουζούκης – Το deal που έκλεισε στο παραένα

Επόμενο Άρθρο

Η Liapatis Servises στηρίζει τον αθλητισμό του Ωρωπού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...