Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 13:51

Η Liapatis Servises στηρίζει τον αθλητισμό του Ωρωπού

Η εταιρία Liapatis Servises στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό στην περιοχή του Ωρωπού Πρέβεζας, όπως τα τμήματα ποδοσφαίρου και τα τμήματα ρυθμικής γυμναστικής.

Η εταιρία Liapatis Servises ανάπτυξη και διαχείριση έργων Χρήστος Λιαπάτης με έδρα την Φιλιππιάδα, προχώρησε στην χορηγία στην ομάδα ποδοσφαίρου της Δόξα Ωρωπού, όπου αγοράστηκαν οι εμφανίσεις της ομάδας και άλλο αθλητικό υλικό, ενώ προσέφερε χορηγία επίσης και στον ΑΓΣ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ, προκειμένου να αγοραστεί ο πλαστικός τάπητας 100 τ.μ, προκειμένου οι αθλήτριες του συλλόγου να μπορούν να κάνουν την γυμναστική του συμμετέχοντας σε Πανελλήνια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.Ο ΑΓΣ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ αριθμεί 32 κορίτσια σε 3 κατηγορίες (6-8). (9-12) και 14 κορίτσια από τον Λούρο, τον Ωρωπό, την Σινώπη, την Σαμψούντα, το Κανάλι και το Θεσπρωτικό, με προπονήτριες τις κ. Ευαγγελία Χόϊκα και Μαρία-Κασσιανή Ναστούλη, πτυχιούχες ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην ρυθμική αγωνιστική γυμναστική.

Η εταιρία Liapatis Servises συνεχίζει να στηρίζει τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, ενώ είναι ΜΕΓΑ χορηγός σε όλους τους αγώνες εντός και εκτός Ελλάδος στους οποίους συμμετέχει ο σύλλογος ΑΓΣ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ.

Μάλιστα τα χορηγικά προγράμματα της εταιρίας Liapatis Servises, προς τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο ΄΄Καλλισθένης” συνεχίζονται, αφού το επόμενο διάστημα θα παραδοθεί ομοιόμορφος αθλητικός εξοπλισμός σε όλες τις αθλήτριες που θα περιλαμβάνει (σετ φόρμα και μπουφάν).

Τέτοιες κινήσεις και ενέργειες με ιδιωτικές πρωτοβουλίες ενισχύουν τις προσπάθειες των αθλητών μας σε όλα τα επίπεδα και προάγουν τον αθλητισμό.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


Προηγούμενο Άρθρο

Στράτος Ιωάννου: Αληθινός, πραγματικός…μίλησε για όλους και για όλα (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Με σκόρερ τον Φώτη Σιδέρη ο ΠΑΣ Πρέβεζα στην επόμενη φάση του κυπέλλου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...