Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 14:52

Αντί για το Βέλγιο στον ΟΦΗ ο Γιάννης Μπουζούκης – Το deal που έκλεισε στο παραένα

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Γιάννη Μπουζούκη για τα επόμενα 2,5 χρόνια και συγκεκριμένα έως το καλοκαίρι του 2024.

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα ο ΟΦΗ γνωστοποίησε και επίσημα τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Γιάννη Μπουζούκη. Ο 23χρονος μέσος συμφώνησε σε συμβόλαιο 2,5 ετών και συγκεκριμένα μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο παίκτης που θα επιστρέψει την Τρίτη από το Βέλγιο αναμένεται να ταξιδέψει απευθείας για την Κρήτη για να ενταχθεί στη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την μεταγραφή του Γιάννη Μπουζούκη, από τον Παναθηναϊκό, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας 2,5 ετών και να αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 23χρονος μέσος, γεννήθηκε στην Πρέβεζα στις 27 Μαρτίου 1998, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, ενώ το καλοκαίρι του 2016 εντάχθηκε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας των «πρασίνων», με την οποία μέτρησε 88 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας σκοράρει έξι φορές.

Ο Γιάννης Μπουζούκης έχει χριστεί διεθνής με τις ομάδες U17, U19 και U21 της χώρας μας, με τις οποίες έχει 15 συμμετοχές και τρία γκολ.

Γιάννη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!”

Μπουζούκης: “Φεύγω από τον Παναθηναϊκό, γεμάτος από καλές στιγμές που είναι οι μόνες που κρατάω “

Ο Γιάννης Μπουζούκης με ανάρτησή του στο Instagram είπε “αντίο” στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι κρατάει μόνο τις καλές στιγμές που έζησε με το τριφύλλι με την πρώτη ομάδα, αλλά και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ο Γιάννης Μπουζούκης μετακόμισε στον ΟΦΗ από τον Παναθηναϊκό, με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να αποχαιρετά το τριφύλλι με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Μπουζούκης ξεπήδηξε από τα τμήματα υποδομής του τριφυλλιού και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε 88 φορές, έχοντας απολογισμό έξι γκολ και πέντε ασίστ. Στην ανάρτησή του τόνισε ότι κρατάει μόνο τις καλές στιγμές που έζησε στο τριφύλλι.

Τα χρόνια πέρασαν γρήγορα! Ήρθα στον Παναθηναϊκό ένα μικρό παιδακι,απέκτησα εμπειρίες,έκανα καλούς φίλους τους οποίους θα έχω πάντα δίπλα μου!!!! Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω τον Παναθηναϊκό γεμάτος από καλές στιγμές που είναι οι μόνες που κρατάω!! Ευχαριστώ ολους τους ανθρωπους του Παναθηναϊκού και τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη που μου έδωσε!“, ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


Προηγούμενο Άρθρο

Άρχισε η έκδοση και θεώρηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ

Επόμενο Άρθρο

Στράτος Ιωάννου: Αληθινός, πραγματικός…μίλησε για όλους και για όλα (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...