Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 20:35

ΠΑΣΟΚ: Κλείδωσαν οι γυναικείες υποψηφιότητες – Τα σενάρια για τους άντρες

Με τις Εθνικές εκλογές να μην έχουν ανακοινωθεί και τα σενάρια διεξαγωγής να αλλάζουν μέρα με τη μέρα, δίνει το δικαίωμα σε όλα τα κόμματα να ανακατεύουν την τράπουλα με τα ονόματα των υποψηφίων.

Σε πολλές περιφέρειες η ονοματολογία μάλιστα είναι στο καθημερινό μενού των συζητήσεων με αρκετούς να προσπαθούν να ρίξουν στο τραπέζι ονόματα όπου οι ίδιοι επιθυμούν, χωρίς καν να το γνωρίζουν οι πιθανοί υποψήφιοι.

Στην Πρέβεζα και πιο συγκεκριμένα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι έχει ξεκαθαρίσει το θέμα τουλάχιστον των γυναικείων παρουσιών με τις Μαρία Χήτα και Στέλλα Βαρτελάτου να φαίνεται ότι έχουν κλειδώσει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr και οι δύο έχουν δεχθεί τηλεφώνημα που τις τοποθετούν ως υποψήφιες στις επόμενες Εθνικές Εκλογές.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται τα ψηφοδέλτια να έχουν ανακοινωθεί ανά τη χώρα σε πολύ μεγάλο βαθμό έως τις 15 Νοεμβρίου.

Επίσης στους ήδη υποψήφιους που αν και δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα τους έχουν προταθεί θέσεις που θα έχουν είτε σε περιφερειακό είτε σε εθνικό επίπεδο, προκειμένου να ενισχύσουν τα συλλογικά όργανα του κόμματος.

Κάθε υποψήφιος εκτός της θέσης που θα έχει, θα έχει και έναν χώρο ευθύνης που θα διαχειρίζεται με μια μεγάλη ομάδα συνυποψηφίων και όχι μόνο, προκειμένου να ολοκληρώσουν με τη βοήθειά τους το προεκλογικό πρόγραμμα του κόμματος.

Για τους άντρες εκείνος που έχει τις περισσότερες πιθανότητες για υποψήφιος στην Πρέβεζα είναι ο Χρήστος Πεπόνης, πολιτευτής το 2019, όπου δικαιωματικά θα λάβει μία εκ των δύο θέσεων στο ψηφοδέλτιο.

Ένας ακόμη όπου μάλιστα έχει καταθέσει και υποψηφιότητα είναι ο περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Φραγκούλης.

Ο Φώτης Καρασαββίδης θέλησε να είναι υποψήφιος το 2019, ωστόσο ”κόπηκε”, ενώ ο ίδιος κατέθεσε υποψηφιότητα και για τις επόμενες Εθνικές Εκλογές. Ανήκει στο μπλοκ του προέδρου και αναμένει τις εξελίξεις.

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Δημητρίου επιθυμεί να είναι υποψήφιος στις εκλογές και διεκδικεί την θέση στο ψηφοδέλτιο με δεδομένο ότι κατάγεται από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πάργας.

Τέλος ένα ακόμη όνομα που έχει ακουστεί για υποψήφιος είναι αυτό του αυτοδιοικητικού Βαγγέλη Ροπόκη με τον ίδιο να δηλώνει παρουσία στις εκλογές για τον δήμο Πρέβεζας, αλλά δεν θα έλεγε και όχι σε κάτι διαφορετικό.

Στόχος της Χαριλάου Τρικούπη και εκπεφρασμένη φιλοδοξία του Νίκου Ανδρουλάκη είναι η Ανανέωση και στιβαρότητα.

Άπαντες διαβεβαιώνουν ότι θα επέλθει ανανέωση των ψηφοδελτίων σε ποσοστό τουλάχιστον 50% ενώ στόχος είναι κατ’ ελάχιστον ένας στους τρεις σχεδόν (30%) να είναι νέοι κάτω των 40 ετών.

Γιάννης Βασιλειάδης


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Πυροσβέστης Άγγελος Τσόλης έσωσε τον ηλικιωμένο στην Τάπια του Λούρου από σίγουρο πνιγμό

Επόμενο Άρθρο

ΣΥΡΙΖΑ: ”Κόντρες” για το οριστικό ψηφοδέλτιο – Όλα τα ονόματα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...