Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 4:10

ΣΥΡΙΖΑ: ”Κόντρες” για το οριστικό ψηφοδέλτιο – Όλα τα ονόματα

Το τελευταίο διάστημα έχουν ”ανάψει τα αίματα” στον ΣΥΡΙΖΑ με την ονοματολογία να κρατά γερά, αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν είναι σίγουρος πλην του νυν Βουλευτή Κώστα Μπάρκα για το ψηφοδέλτιο των επόμενων Εθνικών Εκλογών.

Με μία σημαντική παρουσία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ο σημερινός Βουλευτής Κώστας Μπάρκας και πρώην υφυπουργός Εργασίας, θα διεκδικήσει εκ νέου την βουλευτική έδρα.

Μάλιστα ο Κώστα Μπάρκας έκλεισε φέτος την 10η βουλευτική χρονιά, έχοντας ένα πλούσιο πλέον πολιτικό προφίλ-βιογραφικό λαμβάνοντας και θέσεις ευθύνες όπως αυτή του υφυπουργού Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και πολλών επιτροπών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο Κώστας Μπάρκας μόλις 41 ετών και όμως είναι ο 2ος κατά σειρά βουλευτής με την μεγαλύτερη συνεχόμενη βουλευτική θητεία και ο έκτος κατά σειρά βουλευτής Πρέβεζας με τη μεγαλύτερη θητεία συνολικά (10 χρόνια και 4 μήνες).

Ωστόσο εκτός του Κώστα Μπάρκα, ακούγονται το τελευταία διάστημα και άλλα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο όπως του γεωπόνου και περιφερειακού συμβούλου Θοδωρής Κορωναίου, όπου θεωρείται ήδη ως ο δεύτερος υποψήφιος.

Ο Θοδωρής Κορωναίος έχοντας ως έδρα την Πρέβεζα, αλλά λόγω της επαγγελματικής δραστηριότητες οι φιλίες του επεκτείνονται σε ολόκληρο το νομό, με αρκετούς να τον θεωρούν ως έναν δυνατό ”αντίπαλο” του σημερινού βουλευτή.

Άλλα ονόματα που έχουν προταθεί προκειμένου να εξεταστούν για να μπουν στο ψηφοδέλτιο είναι του ιατρού Βαγγέλης Μπακόλα και του δημοτικού συμβούλου και προέδρου της ΕΛΜΕ Πρέβεζας Παναγιώτη Λελοβίτη.

Αυτό που παρατηρούμε πάντως μέχρι σήμερα είναι ότι στο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακουστεί ούτε ένα γυναικείο όνομα για το ψηφοδέλτιο, δείχνοντας έτσι ότι το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στις αντρικές παρουσίες.

Το επόμενο διάστημα και φτάνοντας προς το κλείσιμο του 2022 να έχουν ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα.

Γιάννης Βασιλειάδης


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

ΠΑΣΟΚ: Κλείδωσαν οι γυναικείες υποψηφιότητες – Τα σενάρια για τους άντρες

Επόμενο Άρθρο

Πολιτιστικός Σύλλογος ”Πρέβεζα” – Κυανή Ακτή, ένας άρρωστος τόπος

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...