Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023, 3:01

Ο Μιχάλης Τσεντσερής θα αγωνιστεί σε ice swimming στις Αυστριακές Άλπεις

Ο ψυχολόγος Πρέβεζας Μιχάλης Τσεντσερής ετοιμάζεται σκληρά για ένα δύσκολο και πολύ τολμηρό εγχείρημα για πρώτη φορά στη ζωή του.

Θα λάβει μέρος σε αγώνες ice swimming στις Αυστριακές Άλπεις με την θερμοκρασία του νερού να είναι από 0-5 βαθμούς Κελσίου.

Ο Μιχάλης Τσεντσερής ζητά την στήριξη όμως μας για αυτό το σημαντικό αγώνα που θα δώσει, όπου των 50% των εσόδων όπως ο ίδιος δηλώνει με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook θα αποδοθεί σε δομή υγείας ή φορέα σχετιζόμενο με την Ψυχική υγεία στην πόλη της Πρέβεζας, μέσω αγοράς εξοπλισμού που ο ίδιος ο φορέας θα υποδείξει.

Ο 45χρονος ψυχολόγος Μιχάλης Τσεντσερής ασχολείται ερασιτεχνικά με το τρέξιμο (11 μαραθώνιοι), το ποδήλατο και τρέξιμο βουνού, το τρίαθλο (τερματισμός σε HALF IRONMAN), την κολύμβηση και τη χειμερινή κολύμβηση πάνω απο 10 χρόνια.

”Μετά την παρουσία μου σε αγώνες ανοιχτής κολύμβησης στο Μιλάνο και την Καταλονία τα προηγούμενα χρόνια, το Σ/ΚΟ 17-18 Φεβρουαρίου 2023 θα δοκιμάσω για πρώτη φορά να συμμετέχω σε αγώνες ice swimming στις Αυστριακές Άλπεις με θερμοκρασία νέρού 0-5 βαθμούς Κελσίου” δηλώνει ο ίδιος.

Το εγχείρημα αυτό είναι δύσκολο και τολμηρο, το οποίο απαιτεί ιατρική επίβλεψη, σωματική και ψυχολογική προετοιμασία.

Για όσους επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να το κάνουν ΕΔΩ.

Προηγούμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Ο 27χρονος Γιώργος χρειάζεται την βοήθειά μας

Επόμενο Άρθρο

Γιάννης Νικολαϊδης: ”ΠΡΕΒΕΖΑ – Σαν ταινία παλιού σινεμά” – Στις 20 Δεκεμβρίου παρουσιάζεται η ταινία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...