Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 8:06

Γιάννης Νικολαϊδης: ”ΠΡΕΒΕΖΑ – Σαν ταινία παλιού σινεμά” – Στις 20 Δεκεμβρίου παρουσιάζεται η ταινία

Μετά από 40 περίπου χρόνια έρευνας και αναζήτησης και 2500 ώρες μοντάζ, ο κινηματογραφιστής Γιάννης Νικολαϊδης, θα παρουσιάσει στο κοινό της Πρέβεζας την ταινία με τίτλο: ”ΠΡΕΒΕΖΑ – Σαν ταινία παλιού σινεμά”.

”Επιτέλους, έφτασε η στιγμή που περίμενα ανυπόμονα τόσα χρόνια” δηλώνει ο ίδιος με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook και συνεχίζει: ”Να μοιραστώ μαζί σας τις πιο σημαντικές αναμνήσεις και γεγονότα στις δεκαετίες του΄60 και ΄70 που σφράγισαν τις μνήμες και τις καρδιές μας”.

”ΠΡΕΒΕΖΑ Σαν ταινία παλιού σινεμά”

Η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτσιτικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας ”ΟΑΣΗ, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 19.30.

Την εκδήλωση που διοργανώνουν ο Δήμος Πρέβεζας και ο Πολιτιστικός σύλλογος Πρέβεζας θα ντύσουν με τα τραγούδια τους ο Κώστας Αντύπας, η Σοφία Κυριάκη και η Έλλη Καλουτσάκη.

Στην τανία θα προβληθούν εικόνες και φωτογραφίες από παιδικά παιγνίδια, πόλεμοι στις γειτονιές, γύρος του θανάτου, θερινά σινεμά, Μεγάλη Εβδομάδα κυριακάτικες ποδηλατάδες, πρωτομαγιά, απόκριες, καντάδες, τα πρώτα μας πάρτι, αμπαλί, αγώνες στίβου ”ΑΚΤΙΑ”, καλοκαιρινά μπάνια, Λάκης Παππάς,είναι μερικά μόνο από τα θέματα αυτής της μοναδικής ταινίας που είναι και η ιστορία μιας γενιάς.

”Χρειάστηκα 40 τουλάχιστον χρόνια για να συγκεντρώσω το φωτογραφικό και κινηματογραφικό υλικό και 2500 ώρες στο μοντάζ για να την ολοκληρώσω”. σημειώνει ο Γιάννης Νικολαϊδης.

Στην είσοδο του Πολιτιστικού Κέντρου θα διατίθεται και το ομότιτλο βιβλίο σε τιμή προσφοράς.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Μιχάλης Τσεντσερής θα αγωνιστεί σε ice swimming στις Αυστριακές Άλπεις

Επόμενο Άρθρο

Επίσκεψη Ανδρέα Ξανθού στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...