Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, 0:53

Ο Δήμος Πρέβεζας και οι δημότες στέκονται με προσφορές στο πλευρό των πληγέντων στη Θεσσαλία

Ο Δήμος Πρέβεζας εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στους σκληρά δοκιμαζόμενους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Θεσσαλίας προχωρά άμεσα στη συγκέντρωση βοήθειας η οποία θα αποσταλεί στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε συνεργασία με το 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Πρέβεζας.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι συσκευασμένα νερά και συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας (κονσέρβες, γάλα, δημητριακά, μπισκότα, φρυγανιές, βρεφικές τροφές κλπ). Η συλλογή τους θα γίνεται στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πρέβεζας το Σάββατο και την Κυριακή ώρες 11.00 -14.00 και τις καθημερινές 9.00 -13.00 στη διεύθυνση Ιατρού Γερογιάννη 16, Πυροβολικό τηλ.2682027349.

Με αποδεδειγμένη την ευαισθησία και την αλληλεγγύη που πάντα δείχνει η κοινωνία μας σε τέτοια γεγονότα ο Δήμαρχος Πρέβεζας καλεί όλους τους δημότες να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, η οποία σε πρώτη φάση θα συνδυαστεί και με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η όποια βοήθεια συγκεντρωθεί στα σχολεία θα μεταφερθεί με όχημα του Δήμου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Έχουμε καθήκον αυτές τις δύσκολες ώρες να γίνουμε μια αγκαλιά ενότητας και προσφοράς για τους συνανθρώπους μας σε αυτή την σκληρή και πρωτόγνωρη δοκιμασία μετά την πρωτοφανή θεομηνία.

Προηγούμενο Άρθρο

Η Δήμητρα Δρόσου κινητοποίησε τους συλλόγους του Λούρου για την συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας στην θεσσαλία

Επόμενο Άρθρο

Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας – Δέος προκάλεσε το θεατρικό έργο ” Το χάσμα της Κασσώπης” – Μετά από 21 αιώνες παράσταση στην Αρχαία Κασσώπη (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...