Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 13:51

Η Δήμητρα Δρόσου κινητοποίησε τους συλλόγους του Λούρου για την συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας στην θεσσαλία

Η Δήμητρα Δρόσου είναι μία κοπέλα με καταγωγή από τον Λούρο Πρέβεζας, με τεράστιο αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, αφού για περισσότερα από 16 χρόνια συμμετέχει ως εθελόντρια σε κινητοποιήσεις βοήθειας σε όποιον χρειαστεί.

Η ίδια ζούσε για 15 χρόνια στο νησί της Ρόδο και από την πρώτη στιγμή εντάχθηκε σε ομάδες εθελοντών προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της.

Ήταν από τους βασικούς εθελοντές της ομάδας ”Βοηθοί αγάπης Ρόδου” που κινητοποίησαν δύο μεγάλες αποστολές, που είχαν να κάνουν με την συγκέντρωση χρημάτων για δύο μικρά παιδάκια που είχαν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η πρώτη ήταν για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2018 και πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι (SMA I) και η δεύτερη για τον 9χρονο Χρήστο από την Κομοτηνή που καθημερινά είχε κρίσεις επιληψίας, μη μπορώντας να μιλήσει.

Και στις δύο περιπτώσεις μαζεύτηκαν τα απαραίτητα χρήματα προκειμένου τα δύο μικρά παιδιά να κάνουν όλες τις απαραίτητες επεμβάσεις προκειμένου να συνεχίζουν να ζουν μια φυσιολογική ζωή.

Με την επιστροφή της στην Πρέβεζα ενεργοποιήθηκε άμεσα σε κάθε εθελοντικό κάλεσμα, όπως κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές διοργανώσεις, ενώ στην συλλογή τροφίμων και ρούχων για ανθρωπιστικές αποστολές σε όλη την Ελλάδα έδινε πάντα το παρών.

Σήμερα με μήνυμά της ενεργοποίησε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους καθώς και την τοπική Κοινότητα Λούρου, προκειμένου να συλλεγούν νερά, τρόφιμα και είδη πρώτη ανάγκης για τις πληγείσες περιοχή της Θεσσαλίας που χτυπήθηκαν από τις τελευταίες Θεομηνίες και τη μανία της φύσης.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Α.Σ Θρίαμβου Λούρου Θοδωρής Κατσαούνος ευχαρίστησε την Δήμητρα Δρόσου για την πρώτη σπίθα όπως είπε που έβαλε η ίδια, κάνοντας παράλληλα ανακοίνωσε στα social media.

Teo Katsaounos

”Φυσικά και ήσουν η φωτιά που άναψε το φυτίλι . Ευχαριστούμε Δημητρούλα”
Δείτε την ανακοίνωση του Θριάμβου Λούρου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Α.Σ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ, το TAEKWONDO ΛΟΥΡΟΥ , Το ΚΔΑΠ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΛΟΥΡΟΥ , Το ΚΔΑΠ και ο ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ CASTELLINO, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Λούρου , είμαστε αρωγοί της προσπάθειας συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης , τα οποία θα αποσταλούν στους πλημμυροπαθείς της περιφέρειας Θεσσαλίας
ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ:
• Εμφιαλωμένα νερά
• Τρόφιμα μακράς διάρκειας
• Είδη ρουχισμού
• Κουβέρτες
• Κλινοσκεπάσματα
• Γάλατα
Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει στο Δημαρχείο Λούρου από Δευτέρα 11/09/2023 έως την Πέμπτη 14/09/2023 και ώρες 09:00 με 13:00
Ενωμένοι μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται την βοήθειά μας
Τηλέφωνα επικοινωνίας
Κατσαούνος Θεόδωρος 6946588119
Κατσαούνου Γρηγορία 6944167951
Κολιός Γεώργιος 6971968182
Σιγιάννη Αικατερίνη 6943211752
Γκούρας Σπυρίδων 6973301682
Προηγούμενο Άρθρο

Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη Στράτου Ιωάννου στην ΙΣΤ’ Γενική Συνέλευση του Διαζώματος

Επόμενο Άρθρο

Ο Δήμος Πρέβεζας και οι δημότες στέκονται με προσφορές στο πλευρό των πληγέντων στη Θεσσαλία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...