Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 17:49

Λειτουργία διπλοβάρδιας για τον εμβολιασμό στο Νοσοκομείο

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο εμβολιασμός των υγειονομικών στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, για δεύτερη ημέρα με την συμμετοχή δεκάδων ανθρώπων καθημερινά.

Οι 320 δόσεις που αφορούν υγειονομικούς φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθούν πολύ πιο γρήγορα από τον αρχικό σχεδιασμό και αυτό γιατί στο Νοσοκομείο λειτουργεί διπλοβάρδια (08.00-22.00) με αποτέλεσμα ίσως αρχές της επόμενης εβδομάδας να έχει ολοκληρωθεί για να ξεκινήσει η δεύτερη φάση.

Στην δεύτερη φάση, ο εμβολιασμός αφορά ανθρώπους άνω των 85 ετών, που έχει ήδη δηλώσει ενδιαφέρον μέσω της σελίδας emvolio.gov.gr ή στα κατά τόπους φαρμακεία, ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί για την ακριβή ημερομηνία και ώρα που θα το κάνουν.

Ήδη στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, έχει δημιουργηθεί χώρος εμβολιασμού εσωτερικά του κτιρίου, εκεί όπου μετά της 20 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει,

Στο τέλος της 2ης ημέρας εμβολιασμού των υγειονομικών και σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, δεν έχει διαπιστωθεί κανένα πρόβλημα σε οποιοδήποτε εμβολιαζόμενο.

Άλλωστε ο αριθμός των 320 υγειονομικών ισοδυναμεί με το 70% του προσωπικού των Μονάδων Υγείας της Π.Ε Πρέβεζας, αριθμός μεγάλος, κάτι που σημαίνει ότι οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής εμπιστεύονται απόλυτα το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ευχάριστα νέα: Έρχεται ο Νέος Αξονικός στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Τα σενάρια για την επαναλειτουργία Γυμνασίων και Λυκείων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...