Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 4:40

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ πατάει γερά και επιλέγει δικό της υποψήφιο για τον Δήμο – Δεν αποκλείει και συνεργασίες

Πολλά ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με την επιλογή υποψήφιου δημάρχου για τον Δήμο Πρέβεζας από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα αυτά πολύ σύντομα θα σταματήσουν και αυτό γιατί η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ πατώντας γερά, θέλει να διεκδικήσει τον Δήμο Πρέβεζας με δικό της στέλεχος, ενώ δεν αποκλείει και τις συνεργασίες με άλλους πολιτικούς χώρους.

Βέβαια όλα αυτά θα αποφασιστούν το επόμενο διάστημα μετά και την συνεδρίαση της δημοτικής παράταξης ”Στροφή στο μέλλον” που εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου με 4 δημοτικούς συμβούλους (Ευκλείδη Φονταρά, Θανάση Ανωγιάτη, Βασίλη Κωστούλα και Παναγιώτη Λελοβίτη).

Οι 4 δημοτικοί σύμβουλοι της ”Στροφής στο μέλλον” είναι από εκείνους που κατά τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων, έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες τοποθετήσεις, ενώ με την ουσιαστική τους αντιπολίτευση συμβάλουν σημαντικά στο να λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις για τον Δήμο Πρέβεζας.

Τα νέα αυτά για την δυναμική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, έχουν κάνει τα στελέχη, αλλά και τους ψηφοφόρους του κόμματος να έχουν μία μεγάλη ικανοποίηση και αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Με την αβεβαιότητα της ημερομηνίας των εκλογών το ΠΑΣΟΚ κάνει αλλαγή στο ψηφοδέλτιο

Επόμενο Άρθρο

Εκπληκτικός ΠΑΣ Πρέβεζα – Έκανε το 3στα3 και βρίσκεται στην κορυφή (video-pic)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...