Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 8:21

Με την αβεβαιότητα της ημερομηνίας των εκλογών το ΠΑΣΟΚ κάνει αλλαγή στο ψηφοδέλτιο

Το τελευταίο διάστημα η πίεση του δέχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ημερομηνία διεξαγωγής των Εθνικών εκλογών είναι τεράστιο, ωστόσο ο ίδιος κρατά τα χαρτιά του κλειστά.

Με αυτή την λογική κανείς σε κανένα κόμμα δεν μπορεί να ρισκάρει το ενδεχόμενο της ”έκπληξης” εκ μέρους της Ν.Δ για τις εκλογές.

Έτσι όλα τα κόμματα ήδη βρίσκονται στο τελικό στάδιο συγκρότησης των ψηφοδελτίων, προκειμένου να να είναι έτοιμα σε μεγάλο βαθμό για τις εκλογές.

Στο ΠΑΣΟΚ και πιο συγκεκριμένα στο νομό Πρέβεζας, αν και το ψηφοδέλτιο είχε ολοκληρωθεί με τα ονόματα των 4 υποψηφίων, φαίνεται ότι τελικά το ψηφοδέλτιο θα έχει μία αλλαγή στη μία εκ των δύο θέσεων των αντρών.

Ένα προγραμματισμένο ταξίδι του πολιτευτή του 2019 Χρήστου Πεπόνη που θα πραγματοποιήσει και η απουσία του για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχει κάνει την αρμόδια επιτροπή του κόμματος να σκέφτεται την αλλαγή και στην θέση του να μπει ο επιχειρηματίας Γιώργος Δημητρίου.

Έτσι λοιπόν με τα νέα αυτά δεδομένα και με αβέβαιη την ημερομηνία διεξαγωγής των Εθνικών Εκλογών το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τις πληροφορίες θα επιλέξει τους Παύλο Φραγκούλη (Πρέβεζα), Γιώργος Δημητρίου (Καναλάκι-Πάργα), Στέλλα Βαρτελάτου (Πρέβεζα) και Μαρία Χήτα (Φιλιππιάδα-Θεσπρωτικό).

Με αυτή την σύνθεση το ψηφοδέλτιο το ΠΑΣΟΚ έχει εκπροσώπηση σε όλους τους δήμους της Πρέβεζας κάτι που επιθυμούσε η πλειοψηφία και των στελεχών, αλλά και των ψηφοφόρων.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ αποκτά δικά της γραφεία σύντομα

Επόμενο Άρθρο

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ πατάει γερά και επιλέγει δικό της υποψήφιο για τον Δήμο – Δεν αποκλείει και συνεργασίες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...