Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 12:15

Εκπληκτικός ΠΑΣ Πρέβεζα – Έκανε το 3στα3 και βρίσκεται στην κορυφή (video-pic)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα, αντιμετώπισε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’ τον Αμβρακικό Βόνιτσας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, κερδίζοντάς τον με 2-0.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΣ Πρέβεζα να έχει την υπεροχή, ωστόσο δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στην επανάληψη η ομάδα της Πρέβεζας, εμφανίστηκε με ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπό, πιο επιθετικός και πιο σωστός σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, ενώ η αποβολή του Γιώργου Καταγή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με απευθείας κόκκινη κάρτα, λειτούργησε υπέρ του.

Με την είσοδο του Γιάννη Ζιώγα, ο ΠΑΣ απέκτησε την ζωντάνια που ήθελε στην επίθεση, ενώ με τον Κώστα Μπαλή σε ρόλο πασέρ η ομάδα του Χρήστου Παπαζώη κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο 49ο λεπτό με τον Corentin να κάνει το 1-0.

Η απόδοση του ΠΑΣ άλλαξε και με την είσοδο του Δημήτρη Κολιοπήλιου, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα του ΠΑΣ, αφού θα αναχωρήσει για την Γερμανία, ενώ με δάκρυα στα μάτια, αφιέρωσε τη νίκη αυτή στον αδελφό του.

‘’Κάποια στιγμή θα επιστρέψω στην ομάδα του ΠΑΣ’’ είπε στην κάμερα του OnTV.

Στο 56ο λεπτό ήρθε η ώρα του Γιάννη Ζιώγα να σκοράρει μετά την εκπληκτική πάσα του Χρήστου Σκαμνέλου και τον Κώστα Μπαλή να έχει και πάλι συμμετοχή στο γκολ.

Το τελικό 2-0 υπέρ του ΠΑΣ Πρέβεζα κρίνεται δίκαιο, αφού η ομάδα της Βόνιτσας δεν κατάφερε να βρεθεί και να απειλήσει την εστία του Παναγιωτίδη.

Ευχαριστημένος και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα Σπύρος Ρεκατσίνας, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο.

‘’Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, συμμετέχουν λίγες ομάδες από τις οποίες οι 5-6 διεκδικούν την άνοδο. Εμείς συνεχίζουμε παιχνίδι το παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά’’ κατέληξε.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Φίτσας με βοηθούς του κ.κ. Τσόγκα και Κατσαμπίρη.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Χρήστος Παπαζώης): Παναγιωτίδης, Γεωργαλής, Καραγεώργος, Τσόκας, Τουλκερίδης, Τριάντος, Johansen (90΄ Πανταζής), Σκαμνέλος, Μερτζάνι (75΄ Κολιοπήλιος), Μπαλής (85΄ Μπατουδάκης), Στεμπάρη (46΄ Ζιώγκας, 90΄ Bardhaj).

Αμβρακικός Βόνιτσας (Τάκης Κονιδάρης – Τάσος Χαντζάρας): Τρανουλίδης, Νταλάρδας (70΄ Μπόυζι), Βασίλας, Ιασωνίδης Θοδωρής, Βλάχος, Μπουρδούβαλης, Καταγής Γιώργος, Ορφανός, Καταγής Λάμπρος, Κυριακίδης (51΄ Σολδάτος), Βέκιος (51΄ Ιασωνίδης Κ.).


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ πατάει γερά και επιλέγει δικό της υποψήφιο για τον Δήμο – Δεν αποκλείει και συνεργασίες

Επόμενο Άρθρο

Σαρωτικός ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας – Νίκη με 3-0 στη Νέα Γενεά

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...