Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 16:23

Διαρρήκτες ”χτύπησαν” σπίτια και την εκκλησία στην Βρυσούλα – Συγκλονιστικές στιγμές

Σύμφωνα με καταγγελία του προέδρου της Κοινότητας Βρυσούλας Χρήστου Κολιοφώτη, διαρρήκτες ”χτύπησαν” δύο σπίτια, αλλά και την εκκλησία του χωριού.

Ο ίδιος κάνει μία συγκλονιστική περιγραφή για τα όσα έζησαν οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι κατά την διάρκεια των ληστειών ήταν μέσα στα σπίτια τους.

Δείτε τι περιγράφει στο Facebook της Κοινότητας

Οι διαρρήκτες με περίσσιο θράσος μπήκαν στα σπίτια μέρα μεσημέρι, όταν μέσα στο σπίτι βρίσκονταν και οι ηλικιωμένοι ιδιοκτήτες τους.

Άρπαξαν χρυσαφικά, χρήματα, ενώ στην συνέχεια πήγαν και στην εκκλησία όπου έσπασαν και πήραν ότι χρήματα υπήρχαν μέσα στο παγκάρι.

Σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο της Βρυσούλας, η κατάσταση έχει ξεφύγει με αυτό το φαινόμενο και να μην εκπλαγούμε αν δούμε και θύματα γιατί πλέον η λύση είναι να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας, αφού η αστυνόμευση στα χωριά μας πλέον είναι μηδενική.

Οι δράστες διέφυγαν μετά τις διαρρήξεις με όχημα προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ όλα τα στοιχεία έχουν δοθεί στον τμήμα ασφαλείας Πρέβεζας, που αναζητά τους δράστες.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Φωτιά σε σπίτι – Από θαύμα σώθηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Ένα βήμα προς την ανάδειξη του τόπου μας αλλά και της τουριστικής προβολής έγινε με την ηλεκτρονική πύλη του «Συλλόγου Δωματίων & Διαμερισμάτων Πρέβεζας»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...