Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 11:12

Ένα βήμα προς την ανάδειξη του τόπου μας αλλά και της τουριστικής προβολής έγινε με την ηλεκτρονική πύλη του «Συλλόγου Δωματίων & Διαμερισμάτων Πρέβεζας»

Την δική του σελίδα στο διαδίκτυο απέκτησε ο «Συλλόγου Δωματίων & Διαμερισμάτων Πρέβεζας»προβάλλοντας έτσι όλες τις επιχειρήσεις μέλη του.

Εκτός από τα καταλύματα ο επισκέπτης μπορεί να δει καταστήματα εστίασης που μπορεί να γευματίσει, τις παραλίες της Πρέβεζας, καθώς επίσης και τους αρχαιολογικούς χώρους όπου μπορεί να επισκεφθεί.

Την είδηση την έκανε γνωστή ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Βασίλης Κούρκουλας στο προφίλ του στο facebook.

Δείτε την ανάρτηση:

Από την πρώτη ημέρα που έθεσα τον εαυτό μου για την εκλογή στο Δ.Σ. του Συλλόγου έθεσα σαν ιδέα να πραγματοποιηθεί αυτό το site, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τα καταλύματα της περιοχής. Μέσω του site αυτού αναδεικνύονται όχι μόνο τα καταλύματά μας αλλά και όλα αυτά που έχει ο τόπος μας για την διαμονή, την διασκέδαση, τους αρχαιολογικούς χώρους, τις παραλίες αλλά και όσα θα μπορέσει να δει ο επισκέπτης στην Πρέβεζα. Σε ένα τόπο που όλοι μας τόσο σαν πολίτες, όσο και σαν επιχειρηματίες αλλά και πιο πολύ οι τοπικοί άρχοντες, τόσο οι τωρινοί αλλά και οι προηγούμενοι, αν αποφασίσουμε να δώσουμε έμφαση σε αυτό που λέγεται Τουρισμός ώστε να επωφεληθούμε όλοι μας και σαν πολίτες στην καθημερινότητα μας, αλλά και σαν επιχειρήσεις, ώστε οι επισκέπτες που θα έρχονται να φεύγουν γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις και να διαφημίζουν την πόλη μας παροτρύνοντας και άλλους να την επισκεφτούν. Δε νομίζω ότι η καθαριότητα, η φωταγώγηση αλλά και η ασφαλής πρόσβαση να είναι θέματα τα οποία αφορούν μόνο τις επιχειρήσεις και πιστέψτε με είναι πράγματα τόσο απλά και όχι ακατόρθωτα για μια τόσο όμορφη πόλη σαν την Πρέβεζα.

Σε αυτή την ηλεκτρονική πύλη του Συλλόγου μέλημά μας ήταν η ανάδειξη των επιχειρήσεων- μελών μας και του τόπου μας αλλά δεν μπορούσαμε να αφήσουμε απέξω τις επιχειρήσεις που μπορεί να μην είμαστε στον ίδιο κλάδο αλλά συμπορευόμαστε με αυτές στην καθημερινότητα μας και στην τουριστική σεζόν και έτσι τους προσθέσαμε χωρίς κάποιο κόστος αλλά ως ανταποδοτικότητα και αλληλεγγύη των επιχειρήσεων μας και τους ευχαριστούμε που μας βγάζουν ασπροπρόσωπους στην επιλογή του επισκέπτη να έρθει να διασκεδάσει, να γευτεί αλλά και να περάσει όμορφες στιγμές στην πόλη μας.

Τέλος, ευχαριστώ τα άλλα μέλη του Συλλόγου που δέχτηκαν την ιδέα μου και έγινε πράξη. Βέβαια δεν θα μπορέσω να μην αναφερθώ στην πολύτιμη βοήθεια του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Μπούρη όπου ήταν αρωγός σε αυτήν την ιδέα από την πρώτη στιγμή και τον ευχαριστώ προσωπικά, αλλά και τον Δήμο Πρέβεζας και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού κ. Λεωνίδα Αργυρό και τέλος τον κ.Παναγιώτη Πετρόπουλο που έδωσε ζωή σε αυτή την ιδέα μου μέσα από την τεχνογνωσία του αλλά και την πολύ καλή δουλειά που κάνει πάντα. Να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία!

Με εκτίμηση

Κούρκουλας Βασίλειος

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συλλόγου (ΕΔΩ)


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Διαρρήκτες ”χτύπησαν” σπίτια και την εκκλησία στην Βρυσούλα – Συγκλονιστικές στιγμές

Επόμενο Άρθρο

Κάμερες πυρασφάλειας από τον Δήμο Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...