Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 0:32

Πρέβεζα: Φωτιά σε σπίτι – Από θαύμα σώθηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (βίντεο)

Ένα τραγικό λάθος και το κακό δεν άργησε να γίνει σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην Λ. Ειρήνης πάνω από το κατάστημα Μελετίδη.

Όλα έγινα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και ξεκίνησαν από την κουζίνα ενός διαμερίσματος, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξεχάστηκε το μάτι ανοικτό της ηλεκτρικής κουζίνας από την οικιακή βοηθό μας ηλικιωμένης γυναίκας με κινητικά προβλήματα.

Η ίδια νόμιζε ότι είχε κλείσει τον γενικό της κουζίνας και έφυγε από το διαμέρισμα προκειμένου να πάει να ψωνίσει κάτι, αφήνοντας την ηλικιωμένη γυναίκα στο δωμάτιο της.Όμως το κακό έγινε με αποτέλεσμα από την κατσαρόλα και στην συνέχεια από την κουζίνα, ολόκληρος ο χώρος να πάρει φωτιά.

Γείτονες που είδαν τους πυκνούς καπνούς ενημέρωσαν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου σήμανε συναγερμός.

Άμεσα δύο οχήματα με έξι άντρες και επικεφαλής τον Διοικητή Π.Υ. Πρεβεζας Γιώργο Γκούμα, πήγαν στο σημείο και κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά, πριν επεκταθεί και στα υπόλοιπα δωμάτια, ενώ ο χώρος της κουζίνας κάηκε ολοσχερώς.

Την ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά και αναπνευστικά προβλήματα την έβγαλαν στο μπαλκόνι πυροσβέστες και γείτονές, ενώ η ίδια φαίνονταν να μην καταλαβαίνει τι είχε γίνει. Στο σημείο έφτασαν άμεσα τα παιδιά της ηλικιωμένης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου μετέφερε την ηλικιωμένη για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, ενώ συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ έκοψε την παροχή ρεύματος του διαμερίσματος.

Προανάκριση διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Πρέβεζας.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

40ημερο μνημόσυνο της Ελένης Αγόρου-Τσεγγελίδη

Επόμενο Άρθρο

Διαρρήκτες ”χτύπησαν” σπίτια και την εκκλησία στην Βρυσούλα – Συγκλονιστικές στιγμές

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...