Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 3:11

Γιώργος Νόβας προς Νίκο Γεωργάκο: ”Είσαι ο χειρότερος δήμαρχος ανά την Ελλάδα” (βίντεο)

Σε μία επεισοδιακή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου εξελίχθηκε η πρώτη δια ζώσης μετά από πολύ καιρό, λόγω της Πανδημίας του κορονοϊού.

Μια από τις πιο εκρηκτικές ”κόντρες” ήταν αυτή μεταξύ του προέδρου της Κοινότητας Μύτικα Πρέβεζας Γιώργο Νόβα και του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου.

Ο λόγος ήταν οι εργασίες στα αποδυτήρια στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Μύτικα, με τον πρόεδρο της Κοινότητας να κάνει λόγω για επικινδυνότητα ζητώντας να του πούνε ποιος έδωσε την εντολή για τις συγκεκριμένες εργασίες, ενώ συνέχισε να μιλάει και για την πτώση δέντρων κατά την τελευταία θεομηνία.

”Σας κάλεσα αρκετές φορές κύριε Δήμαρχε αλλά δεν απαντήσατε, ούτε ο κ. Κουμπής, ο μοναδικός που σήκωσε το κινητό του ήταν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Βαγγέλης Ροπόκης…” είπε ο πρόεδρος του Μύτικα.

Με αφορμή αυτές τις καταγγελίες ο Δήμαρχος απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Νόβα τον χαρακτήρισε ως τον χειρότερο πρόεδρο Κοινότητας που έχει περάσει ποτέ από την κοινότητα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Γιώργος Νόβας δεν άφησε χρόνο και ανταπέδωσε τους χαρακτηρισμούς στον Δήμαρχο Πρέβεζας, λέγοντας χαρακτηριστικά: ”Είσαι ο χειρότερος δήμαρχος ανά την Ελλάδα…”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Προηγούμενο Άρθρο

Βρυσούλα Πρέβεζας: Απαγχονίστηκε 80χρονος – Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι

Επόμενο Άρθρο

Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας: Φωνές, ένταση και ύβρεις (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...