Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 3:48

Βρυσούλα Πρέβεζας: Απαγχονίστηκε 80χρονος – Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Κοινότητας Βρυσούλα Πρέβεζας, στο άκουσμα της είδησης ότι ένας 80χρονος συγχωριανός τους έβαλε τέλος στη ζωή του, χωρίς κανείς μέχρι και τώρα να γνωρίζει τους λόγους που των ώθησαν σε αυτή την πράξη.

Ο 80χρονος διατηρούσε ένα μικρό στάβλο λίγο έξω από την Κοινότητα με λίγα πρόβατα, με τον ίδιο να τον επισκέπτεται καθημερινά για την φροντίδα των ζωντανών.

Σήμερα όμως ήταν η τελευταία ημέρα που το επισκέφτηκε, αφού το άψυχο σώμα του βρέθηκε κρεμασμένο σε πλάτανο που βρίσκονταν δίπλα από τον στάβλο.

Ο αυτόχειρας διέμενε στην βρυσούλα μαζί με την σύζυγό του, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν φαίνεται να άφησε κάποιοι σημείωμα που να εξηγεί τι τον οδήγησε σε αυτή την απόφασή του.

Στο σημείο κλήθηκε το τμήμα ασφαλείας Πρέβεζας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αποκλείστηκε η εγκληματική πράξη.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βρυσούλας Χρήστος Κολιοφώτης αμέσως μετά το άκουσμα της άσχημης είδησης δημοσίευσε το ακόλουθo μήνυμα στο προφίλ της Κοινότητας στο Facebook

Το onprevezanews.gr εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 80χρονου.

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ξεκινούν τα τμήματα Mουσικής Παιδείας σε Καναλάκι και Πάργα από τον Δήμο Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Γιώργος Νόβας προς Νίκο Γεωργάκο: ”Είσαι ο χειρότερος δήμαρχος ανά την Ελλάδα” (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...