Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 9:13

Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας: Φωνές, ένταση και ύβρεις (βίντεο)

Φαίνεται ότι το πρώτο δημοτικό συμβούλιο δια ζώσης μετά από πολύ καιρό έκανε αρκετούς δημοτικούς συμβούλους, να βγουν ”εκτός εαυτού” και να δώσουν ρεσιτάλ κοσμητικών επιθέτων ο ένας στον άλλον.

Ένα τέτοιο επεισόδιο έγινε μεταξύ του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Καραμανίδη και των δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης (πλην Χρύσανθου Κυριαζή).

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν με από τον πρόεδρο της Κοινότητας Μύτικα Γιώργο Νόβα, ο οποίος μιλούσε σύμφωνα με τον Δημήτρη Καραμανίδη περισσότερο του κανονικού με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να τον καλεί να σταματήσει ότι θα του αφαιρέσει τον λόγο και στο τέλος ότι θα καλέσει την αστυνομία προκειμένου να τον απομακρύνει από την αίθουσα, τηρώντας το γράμμα του κανονισμού της διαδικασίας του δημοτικού συμβουλίου.

Αυτό ήταν αφορμή να ξεσηκωθούν τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης με τους Ειρήνης Παπαδημητρίου και Κώστα Κύρλα, να ”επιτίθενται”προς τον Δημήτρη Καραμανίδη.

Ο Δημήτρης Καραμανίδης απευθυνόμενος προς τον κ. Κύρλα και τον κ.Κωστόγιαννη τους είπε ότι ”οι ”μαγκιές” εδώ μέσα δεν περνάνε”.

Αμέσως η Ειρήνη Παπαδημητρίου, Κώστας Κύρλας και Ταξιάρχης Κωστόγιαννης σηκώθηκαν και επιτέθηκαν απέναντι στον Δημήτρη Καραμανίδη.

Ειρήνη Παπαδημητρίου προς Δημήτρη Καραμανίδη: ”Ποιος κάνει μαγκιές; Θα φωνάξεις την αστυνομία εδώ μέσα; Για ακόμη μια φορά δείχνεις το φασιστικό σου γονίδιο.

Κώστας Κύρλας προς Δημήτρη Καραμανίδη: ” Να φωνάξεις τώρα την αστυνομία”

Δημήτρης Καραμανίδης: ”Για μια φορά ακόμη ξεφτιλίζετε τον ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου”

Ειρήνη Παπαδημητρίου: ”Εσύ την ξεφτιλίζεις καλώντας την αστυνομία. Τι είμαστε εδώ ρε; Τι είμαστε;

Δείτε ολόκληρο τον διάλογο στο βίντεο:

 

Προηγούμενο Άρθρο

Γιώργος Νόβας προς Νίκο Γεωργάκο: ”Είσαι ο χειρότερος δήμαρχος ανά την Ελλάδα” (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Κώστας Κύρλας: ”Γνωρίζω τον κανονισμό…δεν θέλαμε τέτοια ένταση΄΄

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...