Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας με την Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας

Ημερομηνία:

Με τον πρόεδρο κ. Πολύκαρπο Χαλκίδη και μέλη της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας συναντήθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τα θέματα του τουρισμού της περιοχής ενώ εξέφρασαν την πρόθεσή τους για συνεργασία. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για την προώθηση του τουρισμού της περιοχής. Ο κ. Μπούρης ανάφερε χαρακτηριστικά «Ο τουρισμός είναι πλέον ο κυρίαρχος κλάδος της οικονομίας μας. Η περιοχή μας είναι ένας προνομιακός τόπος και πρέπει να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης του τουρισμού. Σ’ αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε όλοι μαζί οι φορείς να συνεργαστούμε διεκδικώντας την ανάδειξη του τόπου μας μέσα από συντονισμένες κινήσεις».

Ο κ. Χαλκιδης, πρόεδρος της Νέας Ένωσης  Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας αναφέρθηκε όσον αφορά στο πολύ μεγάλο θέμα που έχει να κάνει με την διαχείριση της ζημιάς από την πανδημία την οποία βιώνουμε, καθώς οι επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού θα είναι πολύ μεγάλες στο επιχειρηματικό κομμάτι.

Προσπαθούμε μαζί με τον Επιμελητήριο να δούμε μαζί την επόμενη μέρα, έτσι ώστε να είναι μια καλύτερη μέρα για όλους. Τα ξενοδοχεία πρέπει να δουλέψουν, το προσωπικό μας πρέπει να δουλέψει. Η περιοχή  μας είναι ένας ασφαλής προορισμός αλλά χρειάζεται προσοχή, πρέπει να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής.

Επίσης, ο κ. Χαλκίδης  ανάφερε ότι τα μέλη της ένωσης θα εγγραφούν το επόμενο διάστημα  και στο Επιμελητήριο Πρέβεζας  αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει και της αναγκαίας και απαιτούμενης συνέργειας που απαιτείται, με το κο Μπούρη να σημειώνει, ότι κάτι τέτοιο είναι αφενός εφικτό μιας και ο οποιαδήποτε επιχειρηματίας μπορεί προαιρετικά να εγγραφεί και αφετέρου είναι σημαντικό για την υλοποίηση του νέου οράματος του Επιμελητηρίου, που δεν είναι άλλο, από τη δημιουργία ενός Επιμελητηρίου που θα εκπροσωπεί και θα είναι το σπίτι του συνόλου της ευρύτερης επιχειρηματικότητας της περιοχής.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απολαυστικός ο Διονύσης Ζάχος στην Πρέβεζα – Γέμισε το Κηποθέατρο με γέλιο, σάτιρα και… προσφορά

Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη γέλιο, σάτιρα, μουσική και κοινωνική...

Γιώργος Νίτσα;ς: Η Αυτοδιοίκηση είναι στάση ζωής – Οι αξίες είναι η πυξίδα της δημόσιας ευθύνης

Υπάρχουν στιγμές που αισθάνεσαι την ανάγκη να σταματήσεις για...

Δύο καλλιτεχνικές διαδρομές συναντιούνται στην Πρέβεζα – Έκθεση ζωγραφικής των Κώστα Καλέντζη και Δέσποινας Μωυσίδου

Μια ξεχωριστή εικαστική συνάντηση φιλοξενείται στην Πρέβεζα από τις...

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Πρέβεζας από τη Γραμματεία Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας Πρέβεζας

Με επίκεντρο την κοινωνική προσφορά και τη στήριξη των...