291 rapid test και 5 θετικά κρούσματα σήμερα στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Ημερομηνία:

Για ακόμη μία μέρα εκατοντάδες συμπολίτες μας βρέθηκαν στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου Πρέβεζας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν rapid test, μετά και τον ”πανικό” , που έχει προκληθεί από τα κρούσματα των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr που βρέθηκε και σήμερα στο προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου για την καλύτερη ενημέρωση σας, πραγματοποιήθηκαν 291 rapid test, εκ των οποίων τα 5 βρέθηκαν θετικά.

Ωστόσο υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι δεν υπάρχει διασπορά στην σχολική κοινότητα έπειτα από το θετικό κρούσμα εκπαιδευτικού.

Παρόλα αυτά υγειονομικές πηγές είπαν στο onprevezanews.gr, ότι οποιοσδήποτε έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, καλό θα ήταν πρώτο να πραγματοποιήσει rapid test και αν βρεθεί ακόμη και αρνητικό να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό για κάποιες ημέρες, μέχρι ότου περάσει ο κίνδυνος.

Το θετικό είναι ότι βοηθάει το κλείσιμο των σχολείων, με τους μαθητές να μένουν στα σπίτια τους και ασφαλείς.

Όποιος ωστόσο παρουσιάσει οποιοδήποτε σύμπτωμα να ενημερώσει άμεσα τον προσωπικό του γιατρό, προκειμένου να του δώσει της κατάλληλες συμβουλές.

Τέλος να πούμε για την άριστη δουλειά που κάνουν τα μέλη και των δύο κινητών συνεργείων του ΕΟΔΥ, με την καθημερινή σκληρή και επίπονη δουλειά που πραγματοποιούν τόσο στο χώρο του Νοσοκομείου, όσο και σε περιοχές της Π.Ε Πρέβεζας.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τραγωδία στα Ριζά Πρέβεζας: 71χρονος έχασε τη ζωή του μετά από τσίμπημα σφήκας – Πιθανό αλλεργικό σοκ

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα...

«Η Ωραία Κρανιά»: Η ποιότητα στο κρέας έχει όνομα – Καθημερινά στο τραπέζι σας μόνο τα καλύτερα!

Όταν η ποιότητα συναντά την παράδοση, το αποτέλεσμα είναι...

Ένταξη χρηματοδότησης 1,98 εκατ. ευρώ για έργα αποκατάστασης και αντιπλημμυρικής προστασίας στον Δήμο Ζηρού

Σημαντική εξέλιξη αποτελεί η ένταξη της πράξης «Αποκατάσταση ζημιών...

Πρέβεζα: Μια τουριστική πόλη που δοκιμάζεται από καθυστερήσεις και ελλείψεις

Η Πρέβεζα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον τουρισμό για...