Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 7:18

291 rapid test και 5 θετικά κρούσματα σήμερα στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Για ακόμη μία μέρα εκατοντάδες συμπολίτες μας βρέθηκαν στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου Πρέβεζας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν rapid test, μετά και τον ”πανικό” , που έχει προκληθεί από τα κρούσματα των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr που βρέθηκε και σήμερα στο προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου για την καλύτερη ενημέρωση σας, πραγματοποιήθηκαν 291 rapid test, εκ των οποίων τα 5 βρέθηκαν θετικά.

Ωστόσο υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι δεν υπάρχει διασπορά στην σχολική κοινότητα έπειτα από το θετικό κρούσμα εκπαιδευτικού.

Παρόλα αυτά υγειονομικές πηγές είπαν στο onprevezanews.gr, ότι οποιοσδήποτε έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, καλό θα ήταν πρώτο να πραγματοποιήσει rapid test και αν βρεθεί ακόμη και αρνητικό να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό για κάποιες ημέρες, μέχρι ότου περάσει ο κίνδυνος.

Το θετικό είναι ότι βοηθάει το κλείσιμο των σχολείων, με τους μαθητές να μένουν στα σπίτια τους και ασφαλείς.

Όποιος ωστόσο παρουσιάσει οποιοδήποτε σύμπτωμα να ενημερώσει άμεσα τον προσωπικό του γιατρό, προκειμένου να του δώσει της κατάλληλες συμβουλές.

Τέλος να πούμε για την άριστη δουλειά που κάνουν τα μέλη και των δύο κινητών συνεργείων του ΕΟΔΥ, με την καθημερινή σκληρή και επίπονη δουλειά που πραγματοποιούν τόσο στο χώρο του Νοσοκομείου, όσο και σε περιοχές της Π.Ε Πρέβεζας.

Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας με την Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

431 ενεργά κρούσματα στην Ήπειρο – 46 στην Π.Ε Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Κορονοϊός: 1.765 κρούσματα, 47 θάνατοι, 379 διασωληνωμένοι – 7 Π.Ε Πρέβεζας, 42 Π.Ε Ιωαννίνων, 6 Π.Ε Άρτας και 6 Π.Ε Θεσπρωτίας

O ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.765 νέα κρούσματα σήμερα, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, ενημερώνοντας για την πανδημία του κορονοϊού στην […]