Σάββατο 12 Ιουλίου 2025 - 15:45

Στον 3ο τελικό της σεζόν η Παπαμιχαήλ – Ετοιμάζεται για μάχη με την Tig

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο χώμα του Μπουζάου και πήρε το εισιτήριο για τον 3ο της τελικό φέτος σε τουρνουά της ITF κατηγορίας W35, επικρατώντας της Ρουμάνας Andreea Prisacariu με 6-4, 6-1.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 5-1 στο πρώτο σετ, ωστόσο χρειάστηκε να παλέψει σκληρά για να το κατακτήσει τελικά με 6-4, στο 7ο set point της! Στο δεύτερο σετ, η Παπαμιχαήλ ήταν καταιγιστική, πήρε τα πρώτα 5 games και “σφράγισε” τη νίκη με 6-1.

Πρόκειται για τον τρίτο τελικό της χρονιάς σε τουρνουά των 35.000 δολαρίων, μετά από εκείνους στο Μπόκα Ρατόν και στο Σάντο Ντομίνγκο, όπου δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο.

Αντίπαλός της στον τελικό θα είναι η Patricia Maria Tig, Νο.1 του ταμπλό και Νο.215 στον κόσμο, η οποία απέκλεισε τη Μάρθα Ματούλα με 6-1, 6-4.

Η Παπαμιχαήλ (Νο.262 WTA), θα διεκδικήσει τον πρώτο της τίτλο σε μονά από το 2021, όταν είχε θριαμβεύσει στο W60 του Τσάρλστον.

Προηγούμενο Άρθρο

Πύλη στο Ιόνιο: Η Μαρίνα Πρέβεζας σας καλωσορίζει (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...