Με ένα σύγχρονο μηχάνημα προσφορά του Ιδρύματος Αγγελικούση ενισχύθηκε το Νοσοκομείο της Πρέβεζας

Ημερομηνία:

Στην παρουσίαση του νέου μηχανήματος Ψυκτικού-Μικροτόμου το οποίο απέκτησε το Νοσοκομείο Πρέβεζας μέσω δωρεάς από το Ίδρυμα Αντώνιος & Ιωάννης Αγγελικούσης, προχώρησαν ο διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Σκανδάλης και η Διευθύντρια του Εργαστηρίου Παθολογοανατόμος Βασιλική Κορδέλα.

Ο κ. Σκανδάλης ευχαρίστησε το Ίδρυμα Αγγελικούση σημειώνοντας ότι η πρωτοβουλία για την επαφή μαζί του ανήκει στην κ. Κορδέλα, η οποία ευχαρίστησε με τη σειρά της το Ίδρυμα Αγγελικούση για το συγκεκριμένο μηχάνημα, καθώς και το Ίδρυμα Ελλήνων Εφοπλιστών για αντίστοιχη δωρεά εξοπλισμού στη Γυναικολογική Κλινική.

Το μηχάνημα Ψυκτικός-Μικροτόμος κάνει ταχείες βιοψίες και συμβάλλει ουσιαστικά στη διαχείριση των περιστατικών, ενώ συνάμα ενισχύει το Νοσοκομείο.

Η κ. Κορδέλα υποσχέθηκε ότι η ίδια θα εργαστεί για την ενίσχυση του Παθολογοανατομικού Εργαστηρίου και τον εξοπλισμό του με τα μηχανήματα που πρέπει, ενώ σε ότι αφορά τη στελέχωσή του εκπαιδεύεται αυτή τη στιγμή μια τεχνολόγος η οποία θα είναι έτοιμη να αναλάβει δουλειά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δήλωση προέδρου ΦΟΔΣΑ Ηπείρου και Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου για την έγκριση του ΠΕΣΔΑ Ηπείρου

 Η έγκριση του αναθεωρημένου Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ)...

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (21 Ιουνίου – 27 Ιουνίου 2026

Η ΠΟΝΗΡΗ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ του π. Δημητρίου ΜπόκουΣτη ροή της...

Ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης στη συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημοτικού συμβουλίου για την άρση απαλλοτριώσεων χώρων πρασίνου

Πρόσφατα ψηφίστηκε στο Δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας η τροποποίηση του ρυμοτομικού...

Εξέλιξη στην υπόθεση των κεραιών στα Καμαρινιώτικα – Ανακλήθηκε άδεια εγκατάστασης, συνεχίζονται οι ενέργειες των κατοίκων (video)

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην πολύμηνη υπόθεση των κεραιών κινητής...