Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026 - 13:14

Κατολίσθηση «έκοψε» στα δύο την Ιόνια Οδό – Εκτροπές κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα

Σοβαρό πρόβλημα στην κυκλοφορία προκάλεσε μεγάλη κατολίσθηση που σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, στο 127ο χιλιόμετρο, στην περιοχή της Συκούλας, στα διοικητικά όρια των νομών Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλες ποσότητες χωμάτων και βράχων κατέληξαν στο οδόστρωμα, με το φαινόμενο να εξελίσσεται δυναμικά, δημιουργώντας συνθήκες αυξημένης επικινδυνότητας. Αρχικά διακόπηκε η κυκλοφορία στο ένα ρεύμα, ωστόσο η επιδείνωση της κατάστασης οδήγησε στο κλείσιμο και του δεύτερου.

Η αστυνομία προχώρησε άμεσα σε εκτροπές της κυκλοφορίας. Τα οχήματα που κινούνται από Ιωάννινα προς Αντίρριο εκτρέπονται στον κόμβο Αγγέλη και συνεχίζουν μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού, ενώ η κυκλοφορία προς Ιωάννινα διακόπτεται στο ύψος της Αμφιλοχίας, με αντίστοιχη εκτροπή.

Στο σημείο αναμένεται η επέμβαση συνεργείων για την απομάκρυνση των φερτών υλικών, ενώ οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή.

Προηγούμενο Άρθρο

Ανδρέας Κωλέτσης για το Πανεπιστημιακό Τμήμα Πρέβεζας: ευθύνες, επιλογές και η αναγκαία πολιτική απόφαση

Επόμενο Άρθρο

Με Marseaux ανοίγει σήμερα η αυλαία του Πρεβεζάνικου Καρναβαλιού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...