Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 12:58

Γ’ Εθνική: Ήττα του Τηλυκράτη με 2-0 κόντρα στην Παναχαϊκη

Σπουδαία επικράτηση για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου επί του Τηλυκράτη στο ντέρμπι του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Μια νίκη που πέρα από τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε και το αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας καθώς στο πρώτο γύρο στην Λευκάδα είχε ηττηθεί με 1-0.

Την εξαιρετική της πορείας με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο συνεχίζει η Παναχαϊκή, η οποία πήρε μια σημαντική νίκη για την 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 2-0 επί του Τηλυκράτη στην Αγυιά.

Η πατρινή ομάδα καθ΄όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλό της και κατάφερε με τα τέρματα των Χαντί (στο 39′ με πέναλτι) και Αλεξόπουλο (στο 90′) να νικήσει με 2-0.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Αθανασόπουλος, Λυμπέρης, Σμίλτος,  Καρπαθάκης, Λιποράτσε, Γούλας, Μπουρλάκης (86΄Κωνσταντακόπουλος), Χαντί (68΄λ.τ. Τεγούσης), Αλεξόπουλος (92′ Κυβελίδης), Καρακλάιτς (92′ Μικελάτος), Κέρι.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Α. Παντζιαράς): Μπλατσιώτης, Μπιμπισίδης, Παναγιωτόπουλος, Πανταζής (40΄Μπακαγιάννης), Ντόσης, Τόσκας, Ταϊρης (70΄Τσιότρας), Νικλιτσιώτης, Πετσίτης (58΄Περιστέρης), Γκέτσι, Σιμόνι.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Γ’ Εθνική: Επανήλθε από το 0-2 και έσωσε τον βαθμό ο Αχέρων Καναλακίου (βιντεο)

Επόμενο Άρθρο

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής και η Βαθμολογία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...