Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 14:51

Γ’ Εθνική: Επανήλθε από το 0-2 και έσωσε τον βαθμό ο Αχέρων Καναλακίου (βιντεο)

Εντός έδρας ισοπαλία για τον ΠΑΣ Αχέρων με τον Παναγρινιακό (2-2), για την 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-2) στον  εντός έδρας αγώνα με τον Παναγρινιακό, αντέδρασε και κατάφερε η ομάδα του Βαγγέλη Τζιάρρα να ισοφαρίσει στο δεύτερο μέρος σε 2-2, σκορ που έμελλε να είναι και τελικό.

Στο 14΄ (σουτ) και στο 29’ (κεφαλιά) ο Κατσής έγραψε το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, σε ανατροπή του Ζδράβου από τον Σκιαδά και η κ. Πιγγίου έδειξε το σημείο του πέναλτι. Εκτέλεσε ο Βασιλειάδης και μείωσε σε 1-2 για τον ΠΑΣ Αχέρων. Στο 75΄ ο Πότσης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Συνθέσεις:

ΠΑΣ Αχέρων (Βαγγέλης Τζιάρρας): Βλάχος, Βασιλειάδης, Κωνσταντίνου, Ζαχαριουδάκης (32΄ Ροβίνας), Θεοδωράκης (13΄ λ.τρ Πόγιας), Ζδράβος, Εμβραΐζογλου (69΄ Σακκάς), Πότσης, Ντατίδης, Βέρμπης, Τσούτσης.

Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος): Μπαλάφας, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Φραγκούλης, Σκιαδάς, Τσοπανάς (57΄ Βαλαβανίδης), Κούσης (46΄ Πατίλας), Κατσής (57΄ Ντούλιας, 90΄ Κάππας), Μήλιος (78΄ Καντάνης), Τσακνής.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


Προηγούμενο Άρθρο

Νέος σεισμογραφικός σταθμός από το Πανεπιστήμιο Πατρών στον Δήμο Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Γ’ Εθνική: Ήττα του Τηλυκράτη με 2-0 κόντρα στην Παναχαϊκη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...