Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 3:42

United Cup: Η παρουσίαση της Ελλάδας με την συμμετοχή και της Δέσποινας Παπαμιχαήλ

Το United Cup παρουσίασε την ελληνική ομάδα του United Cup, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να είναι στην πρώτη γραμμή, έχοντας την καλύτερη συνδυαστική βαθμολογία απ’ όλες τις ομάδες του τουρνουά.

Τo United Cup θα είναι το σημαντικότερο τουρνουά που θα γίνει πριν το Australian Open αυτή τη χρονιά στην Αυστραλία, με την Ελλάδα να λαμβάνει μέρος και να είναι μάλιστα στο Νο.1 του ταμπλό, έχοντας την καλύτερη συνδυαστική βαθμολογία σε ATP και WTA, χάρη στα δυο μεγάλα αστέρια της, τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη.

Αυτοί θα είναι και οι δυο πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής, που ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοργάνωση.

Την ομάδα μας θα απαρτίζουν ακόμα: ο Μιχάλης Περβολαράκης, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, ο Στέφανος Σακελλαρίδης, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, ο Πέτρος Τσιτσιπάς και η Σαπφώ Σακελλαρίδη.

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα θα είναι στον 1ο όμιλο, μαζί με τη Βουλγαρία και το Βέλγιο. Οι αγώνες του ομίλου θα γίνουν στη RAC Arena του Περθ, στις 29 και 30 Δεκεμβρίου με τη Βουλγαρία και στις 2 και 3 Ιανουαρίου με το Βέλγιο (αναλυτικά το πρόγραμμα).

Η ομάδα που θα κερδίσει τον όμιλο, θα παίξει με τη νικήτρια του άλλου ομίλου του Περθ, στον οποίο βρίσκονται η Γαλλία, η Κροατία και η Αργεντινή, για μια θέση στην ημιτελική φάση του United Cup, που θα διεξαχθεί στην Ken Rosewall Arena του Σίδνεϊ.

Προηγούμενο Άρθρο

Στίβος: Στην 52η θέση ο ”ΕΥ ΖΗΝ” από 412 σωματεία στην Ελλάδα – Η ανεπίσημη κατάταξη

Επόμενο Άρθρο

Χειμερινή κολεξιόν από το κατάστημα ΣΟΡΟΚΑΣ με μοντέλο τον Κώστα Μήτση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...