Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 17:21

Στίβος: Στην 52η θέση ο ”ΕΥ ΖΗΝ” από 412 σωματεία στην Ελλάδα – Η ανεπίσημη κατάταξη

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την ανεπίσημη βαθμολογία των σωματείων του στίβου για τον 2022.

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πρέβεζας “Ευ Ζην” συγκέντρωσε 2.060,376 βαθμούς και βρίσκεται στην 52η θέση της γενικής κατάταξης, ενώ στην 191η θέση βρίσκεται ο Α.Ο Πρέβεζας με 361,710 βαθμούς.

Στη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρονται τα εξής:
«Η ανεπίσημη αξιολόγηση των σωματείων για το 2022 ανακοινώθηκε από το αρμόδιο τμήμα του ΣΕΓΑΣ.
Σύμφωνα με αυτήν, κορυφαίο σωματείο για το 2022 είναι Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος και ακολουθούν στην πρώτη πεντάδα ο ΣΑΚΑ Αθηνών που ανέβηκε μία θέση σε σχέση με το 2021, ο Γ.Σ. Σέρρες 93 που ήταν 8ος το 2021, ο ΑΓΣΙ και ο Γ.Σ. Κηφισιάς. Στην έκτη θέση είναι ο ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας, ενώ για πρώτη φορά στην πρώτη δεκάδα βρίσκεται ο Α.Ο. Κάλλιστος (7ος ). Ο Αμεινίας Μεσογείων είναι όγδοος, ο ΟΦΗ ένατος, ενώ στην πρώτη δεκάδα επέστρεψε ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης.
Καλούνται οι ΕΑΣ και τα σωματεία να ελέγξουν αναλυτικά τις βαθμολογίες που έχουν καταχωρήσει κι αν εντοπίσουν οποιαδήποτε παράλειψη να ενημερώσουν το γραφείο Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 16/12. Μετά την παραπάνω ημερομηνία η συνημμένη αξιολόγηση θα εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή και θα επικυρωθεί από το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδία».

Δείτε τις βαθμολογίες όλων των σωματείων ΕΔΩ 

Προηγούμενο Άρθρο

Απολογισμός Οδικής Ασφάλειας για τον Νοέμβριο 2022 στην Ήπειρο

Επόμενο Άρθρο

United Cup: Η παρουσίαση της Ελλάδας με την συμμετοχή και της Δέσποινας Παπαμιχαήλ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...