Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 19:37

Tiles&Bath Store by Maira Antypa: Εδώ τα όνειρά σου γίνονται πραγματικότητα

Με ένα όνομα σαν ιστορία και αγάπη για όλους τους πελάτες μας είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε να να δημιουργήσουμε για εσάς ότι το καλύτερο. Σε εμάς τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα.

Η υπεύθυνη του καταστήματος κα Μάιρα Αντύπα σας περιμένει για να σας ξεναγήσει και να σας προτείνει την καλύτερη ποιότητα προϊόντων στις καλύτερες τιμές για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Η εταιρεία Tiles&Bath Store by Maira Antypa δραστηριοποιείται στο χώρο των κεραμικών δομικών προϊόντων για τέσσερις συνεχόμενες γενιές.

Στο minimal shoowroom σας παρουσιάζουμε τους μεγαλύτερους Οίκους του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας σε πλακίδια & είδη υγιεινής!

Τα προϊόντα της εταιρίας μας ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους στυλ, την καλαισθησία, την πολυτέλεια που αποπνέουν και πάντα με την υπογραφή καταξιωμένων Ιταλικών και Ισπανικών οίκων. Η εταιρία στα πλαίσια συχνών επισκέψεων σε εκθέσεις ανά τον κόσμο και με την ασταμάτητη ενημέρωση σε ότι αφορά την σύγχρονη αρχιτεκτονική, διαθέτει μια πολύ μεγάλη γκάμα από προϊόντα για όλους τους χώρους του σπιτιού και με “δυνατό όπλο” τα πλήρως επιβλητικό showroom στην καρδιά της πόλης και μπορεί να καλύψει όλες τις επιθυμίες των πελατών της.

Σκοπός μας να προτείνουμε στους πελάτες, λύσεις οι οποίες εναρμονίζονται στις ανάγκες τους και συγχρόνως εκφράζουν χωρίς να παρασύρονται σε ακρότητες, τις πιο σύγχρονες σχεδιαστικές απόψεις.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση σας.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η δημιουργία σταθερών και μακροχρόνιων σχέσεων με τους προμηθευτές της, ώστε να μπορεί να προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας.

Μεγάλοι οίκοι του εξωτερικού μας εμπιστεύονται για τη διάθεση των προϊόντων τους.

Atlas Concorde, Marazzi,  Sant Agostino, Casalgrande, Padana, La Fabbrika, 41zero42, Wow Ceramica, IBERO, Ragno

Θα μας βρείτε Λεωφόρος Ειρήνης 84, Τηλ : 26820 60440 και στο Facebook.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Preveza Suite Stay: Ονειρεμένες διακοπές με τις καλύτερες παροχές

Επόμενο Άρθρο

Ο Νίκος Γεωργάκος στο Ναυτεμπορική TV μίλησε για Χριστούγεννα, τουρισμό και γαστρονομία (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...