Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 17:05

Ο Νίκος Γεωργάκος στο Ναυτεμπορική TV μίλησε για Χριστούγεννα, τουρισμό και γαστρονομία (video)

Ο δήμαρχςο Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος φιλοξενήθηκε στο μεσημέρι της Δευτέρας στο Ναυτεμπορική TV και στην εκπομπή Naftemporiki Magazine, μιλώντας αρχικά για τις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις και το Χωριό της Χαράς, το οποίο θα λειτουργεί έως και 6 Ιανουαρίου με πολλές εκδηλώσεις και δράσεις, κάνοντας ταυτόχρονα ένα κάλεσμα σε όλους να έρθουν και να το επισκεφτούν.

Ακολούθησαν οι ερωτήσεις των παρουσιαστών για την καλοκαιρινή περίοδο με τον δήμαρχο Πρέβεζας, να μιλάει για την τεράστια τουριστική ανάπτυξη που γνωρίζει η Πρέβεζα τα τελευταία χρόνια, όπου νέοι επενδυτές έχουν ξεκινήσει να κατασκευάζουν τουριστικές μονάδες και όχι μόνο.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά και στον Αμβρακικό Κόλπο και την γαστρονομία με τα υπέροχα θαλασσινά πιάτα, αλλά και τις επενδυτικές κινήσεις που έχουν γίνει κυρίως από νέους ανθρώπους.

”Η Πρέβεζα είναι ένας τουριστικός προορισμός τα τελευταία χρόνια και σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε και η σημαντική βοήθεια του αεροδρομίου, όπου ο αριθμός φέτος των επισκεπτών άγγιξε σχεδόν το 1 εκατομμύριο, κάτι που το 2023 αναμένεται να το ξεπεράσει” κατέληξε ο Νίκος Γεωργάκος.

Δείτε την παρουσία του Νίκου Γεωργάκου στη Ναυτεμπορική TV

 

Προηγούμενο Άρθρο

Tiles&Bath Store by Maira Antypa: Εδώ τα όνειρά σου γίνονται πραγματικότητα

Επόμενο Άρθρο

Τιμή για την Πρέβεζα η συμμετοχή της ομάδας νεανίδων της Νικόπολης στο Promitheas Park Τournaments

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...